Лалатовић славио, махао Гробарима: Бољи смо!

Тренер Радничког био у центру пажње после тријумфа у дербију.  Лалатовић: Вређају ми породицу, али ми не могу ништа! Заслужили смо победу, Цаки промашио празан гол. . .  „Показали смо да смо много бољи од црно-белих“, поручио тренер Нишлија.

Фудбал 22.04.2019 | 12:15
Лалатовић славио, махао Гробарима: Бољи смо!
Ништа ново: Ненад Лалатовић је на врло емотиван начин преживео још један тријумф над Партизаном. Мераклије су га поздрављале овацијама, у истом време Гробари су му погрдно скандирали.

Шеф струке Радничког Ненад Лалатовић имао је свој шоу после победе свог Радничког против Партизана на "Чаиру".

Тренер Нишлија је махао својим навијачима, поздрављао Гробаре са центра терена, скакао да се поздрави са својим присталицама на путу ка тунелу...

Док су му навијачи Радничког скандирали, он је стао пред камеру и микрофон ТВ Арена спорт.

"Да се јавим навијачима Партизана, нека ми вређају породицу, ово је победа за моју породицу. Да схвате да мени и мојој породици не могу ништа. Ово је победа мојих играча, хвала дивним навијачима. Заслужена победа, показали смо шта можемо и колико можемо и да смо у овом тренутку бољи од Партизана...", изјавио је он.

Пет кола пре краја, Раднички је смањио заостатак за Црвеном звездом на четири бода и уз то направио велики корак ка учвршћивању друге позиције, јер сада има 11 бодова више од Партизана и Чукаричког, а 12 од Младости, која је пета.

Док је песма навијача Партизана трајала, Лалатовић је давао изјаву за телевизију Арена Спорт. И није могао да оћути...

„Они вређају моју породицу. Нека их, не могу ми ништа. Ни мени, ни мојој породици. Ово је тријумф за моју породицу. Честитам играчима, показали смо да смо много бољи од Партизана. То је то“, рекао је Лалатовић.

Потом је на конференцији за медије смирено анализирао утакмицу. 

"Мислим да смо одиграли јако добро. И ми, и Партизан. Била је јако добра и квалитетна утакмица са четири гола. Морам истаћи да смо ми имали још неке шансе, поготово у првом полувремену. Имали  смо две стопостотне шансе, поготово Цаки Стојановић... Буквално је успео да промаши празан гол". 

Није задоволкјан што његов тим примио гол из прве шансе Партизана. 

"Партизан је исто играо нападачки са два шпица што ми нисмо знали да искористимо. Успели су да први поведу из акције за коју смо знали и очекивали смо да Ивановић напада дубину... Али, наш играч није испратио и из прве њихове шансе смо примили гол. Али апсолутно смо заслужили изједначење до полувремена. У другом полувремену смо постигли други гол на време и преокренули резултат. Убрзо је стигао и трећи, потом још неке шансе које нисмо искористили... Додуше, није ни Партизан неке своје. Али када се све сабере и одузме, заслужили смо победу. Сад бежимо 11 бодова Партизану којем следи тешка утакмица са Црвеном звездом". 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар