Lalatović slavio, mahao Grobarima: Bolji smo!

Trener Radničkog bio u centru pažnje posle trijumfa u derbiju.  Lalatović: Vređaju mi porodicu, ali mi ne mogu ništa! Zaslužili smo pobedu, Caki promašio prazan gol. . .  „Pokazali smo da smo mnogo bolji od crno-belih“, poručio trener Nišlija.

Fudbal 22.04.2019 | 12:15
Lalatović slavio, mahao Grobarima: Bolji smo!
Ništa novo: Nenad Lalatović je na vrlo emotivan način preživeo još jedan trijumf nad Partizanom. Meraklije su ga pozdravljale ovacijama, u istom vreme Grobari su mu pogrdno skandirali.

Šef struke Radničkog Nenad Lalatović imao je svoj šou posle pobede svog Radničkog protiv Partizana na "Čairu".

Trener Nišlija je mahao svojim navijačima, pozdravljao Grobare sa centra terena, skakao da se pozdravi sa svojim pristalicama na putu ka tunelu...

Dok su mu navijači Radničkog skandirali, on je stao pred kameru i mikrofon TV Arena sport.

"Da se javim navijačima Partizana, neka mi vređaju porodicu, ovo je pobeda za moju porodicu. Da shvate da meni i mojoj porodici ne mogu ništa. Ovo je pobeda mojih igrača, hvala divnim navijačima. Zaslužena pobeda, pokazali smo šta možemo i koliko možemo i da smo u ovom trenutku bolji od Partizana...", izjavio je on.

Pet kola pre kraja, Radnički je smanjio zaostatak za Crvenom zvezdom na četiri boda i uz to napravio veliki korak ka učvršćivanju druge pozicije, jer sada ima 11 bodova više od Partizana i Čukaričkog, a 12 od Mladosti, koja je peta.

Dok je pesma navijača Partizana trajala, Lalatović je davao izjavu za televiziju Arena Sport. I nije mogao da oćuti...

„Oni vređaju moju porodicu. Neka ih, ne mogu mi ništa. Ni meni, ni mojoj porodici. Ovo je trijumf za moju porodicu. Čestitam igračima, pokazali smo da smo mnogo bolji od Partizana. To je to“, rekao je Lalatović.

Potom je na konferenciji za medije smireno analizirao utakmicu. 

"Mislim da smo odigrali jako dobro. I mi, i Partizan. Bila je jako dobra i kvalitetna utakmica sa četiri gola. Moram istaći da smo mi imali još neke šanse, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali  smo dve stopostotne šanse, pogotovo Caki Stojanović... Bukvalno je uspeo da promaši prazan gol". 

Nije zadovolkjan što njegov tim primio gol iz prve šanse Partizana. 

"Partizan je isto igrao napadački sa dva špica što mi nismo znali da iskoristimo. Uspeli su da prvi povedu iz akcije za koju smo znali i očekivali smo da Ivanović napada dubinu... Ali, naš igrač nije ispratio i iz prve njihove šanse smo primili gol. Ali apsolutno smo zaslužili izjednačenje do poluvremena. U drugom poluvremenu smo postigli drugi gol na vreme i preokrenuli rezultat. Ubrzo je stigao i treći, potom još neke šanse koje nismo iskoristili... Doduše, nije ni Partizan neke svoje. Ali kada se sve sabere i oduzme, zaslužili smo pobedu. Sad bežimo 11 bodova Partizanu kojem sledi teška utakmica sa Crvenom zvezdom". 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar