Главни одбор о изборима у СДС

На дневном реду је актуелно-политичка ситуација и усвајање критеријума за унутарстраначке изборе.

Република Српска 21.04.2019 | 12:45
Главни одбор о изборима у СДС
Сједница Главног одбора Српске демократске странке одржава се у просторијама Скупштине града Источно Сарајево.



На дневном реду је актуелно-политичка ситуација и усвајање критеријума за унутарстраначке изборе.

Прије сједнице, како преносе медији, заједно су били високи функционер СДС Мирко Шаровић и предсједник Главног одбора Милан Миличевић.

Тема за разговор су очито имали, али према фотографији коју има БН ти разговори очито нису били срдачни.



Милан Миличевић је прије два дана казао да ће се кандидовати за предсједника СДС. Занимљиво је да је то саопштио када је у посјети код Миличевиша била предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић у пратњи бившег министр здравља и посланика СНСД у Представничком дому Парламента БиХ Драгана Богданића.

Предсједник СДС Вукота Говедарица је недавно рекао да ће бити више кандидата за предсједника те странке, а један од њих, како се могло наслутити, могао би бити и он.

Раније кандидатуру је најављивао и потпредсједник СДС-а Милован Бјелица, али је недавно рекао да подржава Миличевића.

Изборна скупштина СДС требало би, према ранијим најавама, да буде у мају када ће се бирати руководство и Главни одбор странке.

Говедарица је недавно поновио да у СДС постоје двије струје, једна која вуче странку ка политичком противнику и друга која је у већини и која жели да буде у служби народа.

БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Игор

21.04.2019 11:03

Распад. СДС вуце хипотеке из прослости . Потребна је једна нова странка са некомпромитованим руководством која би анимирала оне који не гласају, оне који су отисли а зеле да се врате , здрави дио политицке сцене. За то требају паре и ментор а ментор треба да има интерес зато од тога нема ниста . Народ сам не мозе ниста промијенити јер нема знање и у просјеку основно образовање .

ОДГОВОРИТЕ
Name

СКОЈ

21.04.2019 11:28

СДС има снагу, бирацко тијело. Следеце изборе добива ако истјера Бјелицу Милована из странке. Ратна прослост му је спорна. Тргово је с непријатељом. После рата рекет, пљацке. Данас је унистио опстину Соколац. Ако СДС не преузме препоруцене мјере бице му велики проблеми јер тузиластво покреце поступак Бјелица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

21.04.2019 11:56

мрш комуњаро!

Name

Ре

21.04.2019 13:00

Ста ти хоцес па "Цицко " је успут и заврсио фаx и магистриро на офф схоре факултету.Ја сам закљуцио да му памет извире из оних клемпавих усиу

Name

Цицко

21.04.2019 13:25

Има се мозе се ... пљацке у фонду за изградњу С Сарајева, трговина са муслиманима одакле су остале само фактуре са јајима док су милиони оф цигарета остали у дзеповима

Name

Грга

21.04.2019 11:44

Постене на цело и основати СНС (Српска народна странка) кукољ избацити из странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илић Цвијан Оравац Зворник

21.04.2019 13:01

ДРАГОМИР ВАСИЋ ЗА ПРЕСЕДНИКА ЧЕСТИТ ПОШТЕН ДОМАЋИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илић Цвијан Оравац Зворник

21.04.2019 13:01

ДРАГОМИР ВАСИЋ ЗА ПРЕСЕДНИКА ЧЕСТИТ ПОШТЕН ДОМАЋИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслицке мудролије

21.04.2019 13:14

Па како то да Цицко који је за сарадњу са Додиком подрзава Милицевица, цовјека који јавно није за сарадњу са СНСД. Али зато тајно изгледа ради на томе висе и од самог Обрена Петровица. Конацно се Вукота опаметио и прогледао ко му сво ово вријеме ради о глави, а тобозе му је пријатељ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срецко

21.04.2019 13:26

Мицо Мициц За Предсјеника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Букачевић

21.04.2019 14:13

Пуна подрска за Милана Милицевица. Доста су странку водили Босиц и Говедарица. А познато је да је странка под њиховим водјством низала само поразе. Ред је да странку на стазу старе славе врате људи попут Милана, Цицка и Мирка. А сад да мало запјевамо пред унутарстранацке изборе: Клице вила од Теслица - Цланство је за Милицевица. Сокоцем се пјесма ори - Нас Цицко најбоље збори. Саровицу, ти си мор'о знати, да цемо те пјесмом опјевати. А вецег СДС-овца од Мркаља до Вардиста од мене нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

21.04.2019 15:51

Вукота је право рјесење. Он је јако успјесан и странка је за вријеме његовог предсједавања забиљезила највеци неуспјех од постојања. Ако он остане на слиједецим изборима бит це испод цензуса. Ал нема то везе, није ни битно колико је странка јака, битно је да он остане предсједник.

ОДГОВОРИТЕ