Glavni odbor o izborima u SDS

Na dnevnom redu je aktuelno-politička situacija i usvajanje kriterijuma za unutarstranačke izbore.

Republika Srpska 21.04.2019 | 12:45
Glavni odbor o izborima u SDS
Sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke održava se u prostorijama Skupštine grada Istočno Sarajevo.



Na dnevnom redu je aktuelno-politička situacija i usvajanje kriterijuma za unutarstranačke izbore.

Prije sjednice, kako prenose mediji, zajedno su bili visoki funkcioner SDS Mirko Šarović i predsjednik Glavnog odbora Milan Miličević.

Tema za razgovor su očito imali, ali prema fotografiji koju ima BN ti razgovori očito nisu bili srdačni.



Milan Miličević je prije dva dana kazao da će se kandidovati za predsjednika SDS. Zanimljivo je da je to saopštio kada je u posjeti kod Miličeviša bila predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović u pratnji bivšeg ministr zdravlja i poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Dragana Bogdanića.

Predsjednik SDS Vukota Govedarica je nedavno rekao da će biti više kandidata za predsjednika te stranke, a jedan od njih, kako se moglo naslutiti, mogao bi biti i on.

Ranije kandidaturu je najavljivao i potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica, ali je nedavno rekao da podržava Miličevića.

Izborna skupština SDS trebalo bi, prema ranijim najavama, da bude u maju kada će se birati rukovodstvo i Glavni odbor stranke.

Govedarica je nedavno ponovio da u SDS postoje dvije struje, jedna koja vuče stranku ka političkom protivniku i druga koja je u većini i koja želi da bude u službi naroda.

BN TV

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Igor

21.04.2019 11:03

Raspad. SDS vuce hipoteke iz proslosti . Potrebna je jedna nova stranka sa nekompromitovanim rukovodstvom koja bi animirala one koji ne glasaju, one koji su otisli a zele da se vrate , zdravi dio politicke scene. Za to trebaju pare i mentor a mentor treba da ima interes zato od toga nema nista . Narod sam ne moze nista promijeniti jer nema znanje i u prosjeku osnovno obrazovanje .

ODGOVORITE
Name

SKOJ

21.04.2019 11:28

SDS ima snagu, biracko tijelo. Sledece izbore dobiva ako istjera Bjelicu Milovana iz stranke. Ratna proslost mu je sporna. Trgovo je s neprijateljom. Posle rata reket, pljacke. Danas je unistio opstinu Sokolac. Ako SDS ne preuzme preporucene mjere bice mu veliki problemi jer tuzilastvo pokrece postupak Bjelica

ODGOVORITE
Name

Đole

21.04.2019 11:56

mrš komunjaro!

Name

Re

21.04.2019 13:00

Sta ti hoces pa "Cicko " je usput i zavrsio fax i magistriro na off shore fakultetu.Ja sam zakljucio da mu pamet izvire iz onih klempavih usiu

Name

Cicko

21.04.2019 13:25

Ima se moze se ... pljacke u fondu za izgradnju S Sarajeva, trgovina sa muslimanima odakle su ostale samo fakture sa jajima dok su milioni of cigareta ostali u dzepovima

Name

Grga

21.04.2019 11:44

Postene na celo i osnovati SNS (Srpska narodna stranka) kukolj izbaciti iz stranke

ODGOVORITE
Name

Ilić Cvijan Oravac Zvornik

21.04.2019 13:01

DRAGOMIR VASIĆ ZA PRESEDNIKA ČESTIT POŠTEN DOMAĆIN

ODGOVORITE
Name

Ilić Cvijan Oravac Zvornik

21.04.2019 13:01

DRAGOMIR VASIĆ ZA PRESEDNIKA ČESTIT POŠTEN DOMAĆIN

ODGOVORITE
Name

Teslicke mudrolije

21.04.2019 13:14

Pa kako to da Cicko koji je za saradnju sa Dodikom podrzava Milicevica, covjeka koji javno nije za saradnju sa SNSD. Ali zato tajno izgleda radi na tome vise i od samog Obrena Petrovica. Konacno se Vukota opametio i progledao ko mu svo ovo vrijeme radi o glavi, a toboze mu je prijatelj.

ODGOVORITE
Name

srecko

21.04.2019 13:26

Mico Micic Za Predsjenika

ODGOVORITE
Name

Bukačević

21.04.2019 14:13

Puna podrska za Milana Milicevica. Dosta su stranku vodili Bosic i Govedarica. A poznato je da je stranka pod njihovim vodjstvom nizala samo poraze. Red je da stranku na stazu stare slave vrate ljudi poput Milana, Cicka i Mirka. A sad da malo zapjevamo pred unutarstranacke izbore: Klice vila od Teslica - Clanstvo je za Milicevica. Sokocem se pjesma ori - Nas Cicko najbolje zbori. Sarovicu, ti si mor'o znati, da cemo te pjesmom opjevati. A veceg SDS-ovca od Mrkalja do Vardista od mene nema!

ODGOVORITE
Name

Kuku nama

21.04.2019 15:51

Vukota je pravo rjesenje. On je jako uspjesan i stranka je za vrijeme njegovog predsjedavanja zabiljezila najveci neuspjeh od postojanja. Ako on ostane na slijedecim izborima bit ce ispod cenzusa. Al nema to veze, nije ni bitno koliko je stranka jaka, bitno je da on ostane predsjednik.

ODGOVORITE