Човић: У Београду неће бити као у "Морачи"!

Интересовање за пету утакмицу између Црвене звезде и Будућности у финалу плеј-офа АБА лиге је огромно.

Кошарка 21.04.2019 | 15:45
Човић: У Београду неће бити као у "Морачи"!
Резултат у финалној серији је нерешен (2:2) и у понедељак 22. априла од 19 часова на реду је одлучујући сусрет у хали "Александар Николић" после којег ће бити јасно ко је освојио титулу на Јадрану.

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић је у разговору за "Прву" рекао да је интересовање такво да би могао да се напуни стадион, а не једна хала.

Он је апострофирао да ће атмосфера у Београду бити савсим другачија од оне коју смо имали прилике да видимо пре неколико дана у хали "Морача" у Подгорици када се играло на ивици регуларности.

"Морам да кажем да се у Београду сигурно неће десити оно што је било у Подгорици. Ја сам 52 године у кошарци и тако нешто никад нисам доживео, да играчи излазе на терен на загревање, а да знаменити људи и претежно из ДПС-а, или како га мо зовемо подмлатка ДПС-а, излазе и једном по једном играчу упућују пљувачке, директно у лице, ударце", каже Човић.

Он је додао и да у Црвеној звезди добро знају ко су били актери инцидената.

"Ту је била и полицајци у цивулу који су користили прилику да онако "муну" понеког играча. О којим људима се ради? Невероватно је да Амар Нухоџић, син оца Мевлудина Нухоџића, министра унутрашњих дела Црне Горе предводи целу ту групу. Шта ће онда полиција да ради кад његов син ради те ствари?", упитао се Човић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар