Čović: U Beogradu neće biti kao u "Morači"!

Interesovanje za petu utakmicu između Crvene zvezde i Budućnosti u finalu plej-ofa ABA lige je ogromno.

Košarka 21.04.2019 | 15:45
Čović: U Beogradu neće biti kao u "Morači"!
Rezultat u finalnoj seriji je nerešen (2:2) i u ponedeljak 22. aprila od 19 časova na redu je odlučujući susret u hali "Aleksandar Nikolić" posle kojeg će biti jasno ko je osvojio titulu na Jadranu.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u razgovoru za "Prvu" rekao da je interesovanje takvo da bi mogao da se napuni stadion, a ne jedna hala.

On je apostrofirao da će atmosfera u Beogradu biti savsim drugačija od one koju smo imali prilike da vidimo pre nekoliko dana u hali "Morača" u Podgorici kada se igralo na ivici regularnosti.

"Moram da kažem da se u Beogradu sigurno neće desiti ono što je bilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživeo, da igrači izlaze na teren na zagrevanje, a da znameniti ljudi i pretežno iz DPS-a, ili kako ga mo zovemo podmlatka DPS-a, izlaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvačke, direktno u lice, udarce", kaže Čović.

On je dodao i da u Crvenoj zvezdi dobro znaju ko su bili akteri incidenata.

"Tu je bila i policajci u civulu koji su koristili priliku da onako "munu" ponekog igrača. O kojim ljudima se radi? Neverovatno je da Amar Nuhodžić, sin oca Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore predvodi celu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari?", upitao se Čović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar