У хотелу пронађен мртав мушкарац

Тијело мушкарца пронађено је у хотелу "Рудар" у Тузли, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Босна и Херцеговина 21.04.2019 | 11:40
У хотелу пронађен мртав мушкарац
У полицији кажу да је тијело мушкарца пронађено јуче око 17.30 часова.

Тачан узрок смрти још увијек није утврђен, а о случају је упознат и дежурни тужилац тузланског Кантоналног тужилаштва, који је наредио обдукцију тијела преминулог.

Портал "Клиx" сазнаје да је ријеч о мигранту који је боравио у Тузли и који је у овај град стигао након илегалног преласка границе између Србије и БиХ.

Све већи број миграната примјетан је на улицама Тузле, која им представља транзитну зону, с обзиром на то да се из овог града аутобусима пребацују до Сарајева.

Мигранти углавном бораве у непосредној близини Главне аутобуске станице у Тузли, а помоћ једино имају од неформалне групе волонтера који им доносе храну и топле напитке.

(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

21.04.2019 11:22

Чуј у хотелу,а мигрант..угрожен и протјеран и све остало...пробајте прст на челу задржати

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

21.04.2019 16:05

Мигрант у хотелу цек мало јел туриста или мигрант јесули мигранти смјестени у хотелима ако нису смјестани онда како је.могао у хотел без документа јер сви знамо да мигранти дају лазне податке ко стоји иза свега треба се испитати ко зна које све ту умјесан

ОДГОВОРИТЕ
Name

глигиц

21.04.2019 17:22

Мигрант у хотелу сигурно одвојио неку женску, продала му "босанску" камагру која му је убрзала рад срца и усмртила га. Женска му је покрала паре, препала се и побјегла, хотел неће проблеме, па ће сад испасти опет неки задес, случајност, или ће да направе пресс конференцију са Лукачем, Илићем, папиром од бурека и скоком у Црквену, невезано што се догађај није десио у Бањалуци, за сваки случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

22.04.2019 09:32

Па то је Бакиров сура

Name

мј.

21.04.2019 19:57

Зовитр струцњаке за камере оне су све снимиле.Обдукција це показати да је сигурно предходно муцен силованунаказен и сигурно остављен ту да га надју а ко зна мозда су целни људи укљуцени у то.

ОДГОВОРИТЕ