U hotelu pronađen mrtav muškarac

Tijelo muškarca pronađeno je u hotelu "Rudar" u Tuzli, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 21.04.2019 | 11:40
U hotelu pronađen mrtav muškarac
U policiji kažu da je tijelo muškarca pronađeno juče oko 17.30 časova.

Tačan uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, a o slučaju je upoznat i dežurni tužilac tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva, koji je naredio obdukciju tijela preminulog.

Portal "Klix" saznaje da je riječ o migrantu koji je boravio u Tuzli i koji je u ovaj grad stigao nakon ilegalnog prelaska granice između Srbije i BiH.

Sve veći broj migranata primjetan je na ulicama Tuzle, koja im predstavlja tranzitnu zonu, s obzirom na to da se iz ovog grada autobusima prebacuju do Sarajeva.

Migranti uglavnom borave u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Tuzli, a pomoć jedino imaju od neformalne grupe volontera koji im donose hranu i tople napitke.

(Nezavisne)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

21.04.2019 11:22

Čuj u hotelu,a migrant..ugrožen i protjeran i sve ostalo...probajte prst na čelu zadržati

ODGOVORITE
Name

brecalo

21.04.2019 16:05

Migrant u hotelu cek malo jel turista ili migrant jesuli migranti smjesteni u hotelima ako nisu smjestani onda kako je.mogao u hotel bez dokumenta jer svi znamo da migranti daju lazne podatke ko stoji iza svega treba se ispitati ko zna koje sve tu umjesan

ODGOVORITE
Name

gligic

21.04.2019 17:22

Migrant u hotelu sigurno odvojio neku žensku, prodala mu "bosansku" kamagru koja mu je ubrzala rad srca i usmrtila ga. Ženska mu je pokrala pare, prepala se i pobjegla, hotel neće probleme, pa će sad ispasti opet neki zades, slučajnost, ili će da naprave press konferenciju sa Lukačem, Ilićem, papirom od bureka i skokom u Crkvenu, nevezano što se događaj nije desio u Banjaluci, za svaki slučaj.

ODGOVORITE
Name

zoka

22.04.2019 09:32

Pa to je Bakirov sura

Name

mj.

21.04.2019 19:57

Zovitr strucnjake za kamere one su sve snimile.Obdukcija ce pokazati da je sigurno predhodno mucen silovanunakazen i sigurno ostavljen tu da ga nadju a ko zna mozda su celni ljudi ukljuceni u to.

ODGOVORITE