Роналдо за Ускрс у Дубровнику

 Непуна три сата након завршетка утакмице против Фиорентине у 33. колу Серие А, око 22. 30 сати, слетио је с приватним авионом у дубровачку ваздушну луку. Нема још потврде, али требао би за Ускрс бити у Дубровнику, можда и дан дуже. Не више јер Јувентус идућу утакмицу игра против Интера у Милану већ 27. априла.

Свијет 21.04.2019 | 11:31
Роналдо за Ускрс у Дубровнику
Јувентус је преокретом против Фиорентине, славио је с 2:1, и осигурао осми узастопни, а укупно 37. наслов првака Италије.

Цристиано Роналдо је постао први играч у историји који је освајао првенства у Енглеској, Шпанији и Италији.

- Јако сам сретан. Освојио сам талијанско првенство у својој првој сезони у Јувентусу. Освојили смо и Супер куп. У Лиги првака нисмо прошли најбоље, али увијек постоји идућа година. Остајем ли овдје? Хиљаду посто - рекао је након утакмице у Торину славни Португалац.

Непуна три сата након завршетка утакмице против Фиорентине у 33. колу Серие А, око 22.30 сати, слетио је с приватним авионом у дубровачку ваздушну луку. Нема још потврде, али требао би за Ускрс бити у Дубровнику, можда и дан дуже. Не више јер Јувентус идућу утакмицу игра против Интера у Милану већ 27. априла.

(Вијести)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

он

22.04.2019 06:14

неоцекујете ваљда да це доци у лактасе?

ОДГОВОРИТЕ