Ronaldo za Uskrs u Dubrovniku

 Nepuna tri sata nakon završetka utakmice protiv Fiorentine u 33. kolu Serie A, oko 22. 30 sati, sletio je s privatnim avionom u dubrovačku vazdušnu luku. Nema još potvrde, ali trebao bi za Uskrs biti u Dubrovniku, možda i dan duže. Ne više jer Juventus iduću utakmicu igra protiv Intera u Milanu već 27. aprila.

  • Vijesti
  • Svijet


Juventus je preokretom protiv Fiorentine, slavio je s 2:1, i osigurao osmi uzastopni, a ukupno 37. naslov prvaka Italije.

Cristiano Ronaldo je postao prvi igrač u istoriji koji je osvajao prvenstva u Engleskoj, Španiji i Italiji.

- Jako sam sretan. Osvojio sam talijansko prvenstvo u svojoj prvoj sezoni u Juventusu. Osvojili smo i Super kup. U Ligi prvaka nismo prošli najbolje, ali uvijek postoji iduća godina. Ostajem li ovdje? Hiljadu posto - rekao je nakon utakmice u Torinu slavni Portugalac.

Nepuna tri sata nakon završetka utakmice protiv Fiorentine u 33. kolu Serie A, oko 22.30 sati, sletio je s privatnim avionom u dubrovačku vazdušnu luku. Nema još potvrde, ali trebao bi za Uskrs biti u Dubrovniku, možda i dan duže. Ne više jer Juventus iduću utakmicu igra protiv Intera u Milanu već 27. aprila.

(Vijesti)
 

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

on

22.04.2019 08:14

neocekujete valjda da ce doci u laktase?

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.