Враћа се Нејмар!

Томас Тухел најавио да би Бразилац могао да заигра у недељу за ПСЖ, на мечу на којем ће имати прилику да освоје титулу првака Француске.

Фудбал 21.04.2019 | 11:00
Враћа се Нејмар!
Нејмар је ван терена од јануара када се повредио на утакмици Купа Француске против Стразбура. Испоставило се да је проблем са метатарзалном кости много компликованији него што се очекивало.

Бразилац је био на терапијама, одлазио у домовину, а недавно се вратио захтевнијим тренинзима.

Томас Тухел, тренер Пари сен Жермена, најавио је да је повратак Бразилца на терен веома близу.

"Одрадио је велики број тренинга, осећа се добро, нема болове. Сваки дан напорно ради, повратио је самопоуздање, све је слободнији. Могао би да заигра на мечу против Монака у недељу", навео је Тухел.

Нејмар ће одрадити још један тренинг пред сутрашњи дуел након којег ће и званично бити донета одлука о томе да ли ће заиграти први пут после више од три месеца.

"Све је бољи у игри један на један, прави се разлика на тренингу његовим повратком, а шут му је све оштрији. Најважније је да он нема страх на терену. Надам се да је задржао ону своју страст коју је имао пре повреде. Ускоро ћемо га видети у тиму", додао је Тухел.

ПСЖ ће у недељу против Монака имати прилику да и званично осигура титулу првака Француске после три пропуштене прилике, а повратак Нејмара у тим само би употпунио славље.

Париски клуб најавио је да ће на том дуелу носити специјални дрес са мотивом Норт Дама, катедрале која је недавно оштећена у пожару, као и да ће помоћи у њеном обнављају.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар