Vraća se Nejmar!

Tomas Tuhel najavio da bi Brazilac mogao da zaigra u nedelju za PSŽ, na meču na kojem će imati priliku da osvoje titulu prvaka Francuske.

  • Sport
  • Fudbal


Nejmar je van terena od januara kada se povredio na utakmici Kupa Francuske protiv Strazbura. Ispostavilo se da je problem sa metatarzalnom kosti mnogo komplikovaniji nego što se očekivalo.

Brazilac je bio na terapijama, odlazio u domovinu, a nedavno se vratio zahtevnijim treninzima.

Tomas Tuhel, trener Pari sen Žermena, najavio je da je povratak Brazilca na teren veoma blizu.

"Odradio je veliki broj treninga, oseća se dobro, nema bolove. Svaki dan naporno radi, povratio je samopouzdanje, sve je slobodniji. Mogao bi da zaigra na meču protiv Monaka u nedelju", naveo je Tuhel.

Nejmar će odraditi još jedan trening pred sutrašnji duel nakon kojeg će i zvanično biti doneta odluka o tome da li će zaigrati prvi put posle više od tri meseca.

"Sve je bolji u igri jedan na jedan, pravi se razlika na treningu njegovim povratkom, a šut mu je sve oštriji. Najvažnije je da on nema strah na terenu. Nadam se da je zadržao onu svoju strast koju je imao pre povrede. Uskoro ćemo ga videti u timu", dodao je Tuhel.

PSŽ će u nedelju protiv Monaka imati priliku da i zvanično osigura titulu prvaka Francuske posle tri propuštene prilike, a povratak Nejmara u tim samo bi upotpunio slavlje.

Pariski klub najavio je da će na tom duelu nositi specijalni dres sa motivom Nort Dama, katedrale koja je nedavno oštećena u požaru, kao i da će pomoći u njenom obnavljaju.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.