Брат и сестра пронађени мртви

Брат и сестра старије животне доби пронађени су мртви код села Водице, које се налази између Шипова и Купреса, незванично сазнају "Независне".

Република Српска 18.04.2019 | 18:01
Брат и сестра пронађени мртви
Такође незванично, у питању су Милка Илић и њен брат Недељко Илић, који су живјели сами.

Како сазнајемо, жена је пронађена у кући, која је у шуми и прилично удаљена од других у овом мјесту, док је њен брат пронађен испред куће.

Незванично сазнајемо из више извора и да на тијелу мушкарца недостају одређени дијелови те се претпоставља да су га појеле дивље животиње.

"Страва и ужас, нико није заслужио да тако сконча. Наводно је жена пронађена у кући на каучу, а њен брат испред куће. Прича се да је тијело чак и обезглављено и да фали још неких дијелова, што су вјероватно појеле животиње, јер им је кућа баш забачена у шуми", каже мјештанин Стројица.

Милка и њен брат често су лутали и водили су поприлично неуредан живот, а неријетко су били виђени како ходају, стопају, чак и у сусједним општинама.

"Они јесу чудно живјели, може се рећи да су живјели и као бескућници. Она је чак и ноћу ходала сама", кажу мјештани Стројица који су потресени чињеницом да су животиње појеле дијелове тијела.

Како сазнајемо, случај је пријављен полицији, која је обављала увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те ће по завршетку увиђаја бити познато више информација.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

приједор

18.04.2019 21:16

Покој им души, мученици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арена

18.04.2019 23:00

Покој им дуси .И срамота за друствену заједницу ,о оваквим људина треба неко да се брине а не да их прогласи"цудним"

Name

ЈАДНИ ЉУДИ

19.04.2019 10:56

СТРАШНО ЈЕ ОВО ВИДЈЕТИ НА ДАНАШЊЕМ ВРЕМЕНУ, ЈЕДНА ОПШТА КАТАСТРОФА. МУЧЕНИЦИ СВАКАКО БИЛИ И ДОК СУ БИЛИ ЖИВИ А ЈОШ ОВАКО ЈЕЗИВ КРАЈ. ГДЈЕ ЈЕ ОПШТИНА, ГДЈЕ ЈЕ СОЦИЈАЛНА СЛУЖБА СРАМОТА. БИТНО ЈЕ ДА ВИ ИМАТЕ ШТА ЈЕСТИ И ДА МОЖЕТЕ У ИЗОБИЉУ ДА ЖИВИТЕ А ПОЈЕДИНЕ И КАД УМРУ ЗНАЧИ ТРЕБА И ЖИВОТИЊЕ ДА ИХ ПОЈЕДУ. ИМАМ ОСЈЕЋАЈ ДА СУ ЖИВЈЕЛИ У НЕКОЈ НАЈ БИЈЕДНИЈОЈ ОПШТИНИ КОЈА НИ МАЛО НЕ ВОДИ РАЧУНА О ОВАКВИМ ЉУДИМА КОЈИ НЕМАЈУ НИ ХЉЕБА ДА ЈЕДУ. НАЖАЛОСТ ИЗГЛЕДА НЕЋЕ БИТИ САМИ СЛУШАЈУЋИ ОНЕ ТУЖНЕ БОРЦЕ КАКО ЖИВЕ И КАКО МОГУ УОПШТЕ ДА ЖИВЕ ОД ОНИХ БИЈЕДНИХ ПРИМАЊА КАКО ВАС УОПШТЕ НИЈЕ СРАМОТА ДА СЕ ТАКО НЕШТО ДЕШАВА У ДАНАШЊЕМ ВРЕМЕНУ. ТОЛИКО ПОРОДИЦА ПОГИНУЛИХ БОРАЦА, ТОЛИКО РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА, ТОЛИКО БОРАЦА КОЈИ СУ СЕ БОРИЛИ ЗА ОВУ ДРЖАВУ И ШТА ИМ СЕ САД ДЕШАВА ДА СЕ ПАТЕ И МУЧЕ, ДА НЕ МОГУ СЕБИ ДА ПРИУШТЕ НИ ОНО ОСНОВНО ТЈ. ДА СЕ ХРАНЕ А КАМОЛИ ДА ОДУ ДОКТОРУ И ДА КУПЕ ТЕ ПРОКЛЕТЕ ЛИЈЕКОВЕ. НЕК ВАМ ЈЕ СВИМА НА СРАМОТУ КОЈИ ОВО СВЕ ОВАКО ДОЗВОЉАВАТЕ ДА СЕ РАДИ. НЕКА ЈЕ ОВОМ БРАТУ И СЕСТРИ ЛАКА ОВА НАША ЦРНА ЗЕМЉА.

Name

Ух

19.04.2019 08:31

Куда дие ово цовецанство. Мислим да нико не заслузује такав зивот а тек такву смрт. Муценици.

ОДГОВОРИТЕ