Brat i sestra pronađeni mrtvi

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 18.04.2019 | 18:01
Brat i sestra pronađeni mrtvi
Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

Kako saznajemo, žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično saznajemo iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže mještanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

"Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Kako saznajemo, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

prijedor

18.04.2019 19:16

Pokoj im duši, mučenici.

ODGOVORITE
Name

Arena

18.04.2019 21:00

Pokoj im dusi .I sramota za drustvenu zajednicu ,o ovakvim ljudina treba neko da se brine a ne da ih proglasi"cudnim"

Name

JADNI LJUDI

19.04.2019 08:56

STRAŠNO JE OVO VIDJETI NA DANAŠNJEM VREMENU, JEDNA OPŠTA KATASTROFA. MUČENICI SVAKAKO BILI I DOK SU BILI ŽIVI A JOŠ OVAKO JEZIV KRAJ. GDJE JE OPŠTINA, GDJE JE SOCIJALNA SLUŽBA SRAMOTA. BITNO JE DA VI IMATE ŠTA JESTI I DA MOŽETE U IZOBILJU DA ŽIVITE A POJEDINE I KAD UMRU ZNAČI TREBA I ŽIVOTINJE DA IH POJEDU. IMAM OSJEĆAJ DA SU ŽIVJELI U NEKOJ NAJ BIJEDNIJOJ OPŠTINI KOJA NI MALO NE VODI RAČUNA O OVAKVIM LJUDIMA KOJI NEMAJU NI HLJEBA DA JEDU. NAŽALOST IZGLEDA NEĆE BITI SAMI SLUŠAJUĆI ONE TUŽNE BORCE KAKO ŽIVE I KAKO MOGU UOPŠTE DA ŽIVE OD ONIH BIJEDNIH PRIMANJA KAKO VAS UOPŠTE NIJE SRAMOTA DA SE TAKO NEŠTO DEŠAVA U DANAŠNJEM VREMENU. TOLIKO PORODICA POGINULIH BORACA, TOLIKO RATNIH VOJNIH INVALIDA, TOLIKO BORACA KOJI SU SE BORILI ZA OVU DRŽAVU I ŠTA IM SE SAD DEŠAVA DA SE PATE I MUČE, DA NE MOGU SEBI DA PRIUŠTE NI ONO OSNOVNO TJ. DA SE HRANE A KAMOLI DA ODU DOKTORU I DA KUPE TE PROKLETE LIJEKOVE. NEK VAM JE SVIMA NA SRAMOTU KOJI OVO SVE OVAKO DOZVOLJAVATE DA SE RADI. NEKA JE OVOM BRATU I SESTRI LAKA OVA NAŠA CRNA ZEMLJA.

Name

Uh

19.04.2019 06:31

Kuda die ovo covecanstvo. Mislim da niko ne zasluzuje takav zivot a tek takvu smrt. Mucenici.

ODGOVORITE