Видео - Огласио се министров син: Нисам пљувао!

Кућно васпитање ми то не дозвољава. . .  Амар Нухоџић демантује дешавања са видео снимка.

Кошарка 19.04.2019 | 16:45
Видео - Огласио се министров син: Нисам пљувао!
Почетак прексиноћње утакмице у Морачи је одмах наговестио у каквој атмосфери ће бити одиграна и какав ће пријем у Подгорици добити кошаркаши Црвене звезде.

Приликом самог изласка на паркет, група људи из партера је дошла близу тунела и почела да пљује кошаркаше црвено-белих. Међу њима и човек у плавој мајици, идентификован као Амар Нухоџић, иначе син министра  унутрашњих послова Црне Горе, Мевлудина Нухоџића. 

На снимцима звездашког навијачког портала РСБ, виде се моменти када Нухоџић улази у терен, пљује и добацује играчима Црвене звезде који истрчавају. Ипак, у изјави датој Вијестима, навијач Будућности то демантује.

„Истина је да сам увек на столицама до тунела и да сваку утакмицу бодрим клуб страствено и емотивно као и последњи пут, али исто тако не могу да останем имун на увреде и коментаре без основа, јер нити ми кућно васпитање дозвољава, нити бих икад, као бивши спортиста, такав испад себи дозволио. Уколико се неко нашао увређен, упућујем моје искрено спортско извињење. А да навијам и да ћу навијати за свој клуб - то увек, али спортски, као и до сада“, рекао је Нухоџић.

Снимци га демантују... 





Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар