Video - Oglasio se ministrov sin: Nisam pljuvao!

Kućno vaspitanje mi to ne dozvoljava. . .  Amar Nuhodžić demantuje dešavanja sa video snimka.

Košarka 19.04.2019 | 16:45
Video - Oglasio se ministrov sin: Nisam pljuvao!
Početak preksinoćnje utakmice u Morači je odmah nagovestio u kakvoj atmosferi će biti odigrana i kakav će prijem u Podgorici dobiti košarkaši Crvene zvezde.

Prilikom samog izlaska na parket, grupa ljudi iz partera je došla blizu tunela i počela da pljuje košarkaše crveno-belih. Među njima i čovek u plavoj majici, identifikovan kao Amar Nuhodžić, inače sin ministra  unutrašnjih poslova Crne Gore, Mevludina Nuhodžića. 

Na snimcima zvezdaškog navijačkog portala RSB, vide se momenti kada Nuhodžić ulazi u teren, pljuje i dobacuje igračima Crvene zvezde koji istrčavaju. Ipak, u izjavi datoj Vijestima, navijač Budućnosti to demantuje.

„Istina je da sam uvek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista, takav ispad sebi dozvolio. Ukoliko se neko našao uvređen, upućujem moje iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub - to uvek, ali sportski, kao i do sada“, rekao je Nuhodžić.

Snimci ga demantuju... 





Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar