Подршка акцији студената

Група младих, запослених у градској управи Бијељине, те градоначелник ове локалне заједнице, укључили су се у хуманитарну акцију студената Универзитета Источно Сарајево која има за циљ помоћи студентима из социјално угрожених породица.

Република Српска 18.04.2019 | 16:39
Подршка акцији студената
"Ова хиљада марака није велика сума, али то је лијеп гест наших запослених, младих људи који су на овакав начин подржали акцију", истакао је градоначелник Мићо Мићић.

Ово је трећа хуманитарна акција по реду на иницијативу организације “Студенти Српске” и Студентског парламента Универзитета Источно Сарајево.

"Ова акција подразумијева, не само прикупљање новчаних средстава, већ и одјеће и намирнице коју ћемо уручити нашим студентима из сиромашних породица и на тај начин обрадовати их за празнике", рекла је Кристина Копривица, представница Студентског парламента Универзитета Источног Сарајева.

"Студенти су још једном показали хуманост. У ову акцију су укључени сви студенти факултета Универзитета Источно Сарајево, од Требиња, Фоче, Пала, Бијељине до Брчког", рекла је доц. др Весна Петровић, декан Факултета пословне економије у Бијељини.

Студенти су показали да својим хуманим дјелима могу да уљепшају празнике својим колегама и пријатељима са факултета.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ауу

18.04.2019 21:15

Која мизерна играрија ово ни Парови и Задруга не би боље извели. Млади запослени у Општини “добровољно” дају мало и за сиромашне који су зато и сиромашни јер су ови преко партије и везе узели мјеста. Хорор Српске политике.

ОДГОВОРИТЕ