Podrška akciji studenata

Grupa mladih, zaposlenih u gradskoj upravi Bijeljine, te gradonačelnik ove lokalne zajednice, uključili su se u humanitarnu akciju studenata Univerziteta Istočno Sarajevo koja ima za cilj pomoći studentima iz socijalno ugroženih porodica.

Republika Srpska 18.04.2019 | 16:39
Podrška akciji studenata
"Ova hiljada maraka nije velika suma, ali to je lijep gest naših zaposlenih, mladih ljudi koji su na ovakav način podržali akciju", istakao je gradonačelnik Mićo Mićić.

Ovo je treća humanitarna akcija po redu na inicijativu organizacije “Studenti Srpske” i Studentskog parlamenta Univerziteta Istočno Sarajevo.

"Ova akcija podrazumijeva, ne samo prikupljanje novčanih sredstava, već i odjeće i namirnice koju ćemo uručiti našim studentima iz siromašnih porodica i na taj način obradovati ih za praznike", rekla je Kristina Koprivica, predstavnica Studentskog parlamenta Univerziteta Istočnog Sarajeva.

"Studenti su još jednom pokazali humanost. U ovu akciju su uključeni svi studenti fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo, od Trebinja, Foče, Pala, Bijeljine do Brčkog", rekla je doc. dr Vesna Petrović, dekan Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini.

Studenti su pokazali da svojim humanim djelima mogu da uljepšaju praznike svojim kolegama i prijateljima sa fakulteta.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Auu

18.04.2019 21:15

Koja mizerna igrarija ovo ni Parovi i Zadruga ne bi bolje izveli. Mladi zaposleni u Opštini “dobrovoljno” daju malo i za siromašne koji su zato i siromašni jer su ovi preko partije i veze uzeli mjesta. Horor Srpske politike.

ODGOVORITE