Син министра полиције пљувао Звездине играче!

Црногорци открили. . .  Реч је о првом потомку Мевлудина Нухоџића.  Син министра полиције пљувао играче Звезде! Дан након треће утакмице АБА финала, на друштвеним мрежама појавили су се снимци на којима се види неколико особа како се залећу на кошаркаше црвено-белих. "Вијести" су објавиле о коме се ради.

Кошарка 18.04.2019 | 20:30
Син министра полиције пљувао Звездине играче!
Амар Нухоџић, син министра унутрашњих послова Црне Горе Мевлудина Нухоџића, пљувао је играче Црвене звезде приликом уласка у дворану, уочи загревања за синоћни меч против Будућности. Ову шокантну вест пренеле су подгоричке Вијести на свом интернет издању.

На снимцима који су се проширили друштвеним мрежама види се како млађи Нухоџић улази на терен, вероватно из првог или другог реда седишта и пљује гостујеће играче.

Посебно се поменути Нухоџић остравио на Бранка Лазића и Филипа Човића. Тежи инцидент спречен је захваљујући присебној реакцији помоћног тренера Миленка Топића.

И поред тога Нухоџић је остао током и гледао меч до краја, јер нико од надлежних није реаговао на његово понашање.

Увреде, пљувања, убацивање предмета, повици са трибина... Очекивано неизбежан навијачки "декор" финала АБА лиге виђен је у среду и у Подгорици, где су се поједини понашали за сваку осуду и прешли све границе.

"Њихово понашање је за осуду и стид", констатују у четвртак подгоричке "Вијести", док пишу да је Амар Нухоџић, син министра унутрашњих послова Црне Горе Мевлудина Нухоџића, изблиза пљувао играче Звезде приликом уласка у дворану.

На видео снимцима који су се у четвртак проширили друштвеним мрежама види се неколико особа како улазе у терен док се кошаркаши Звезде загревају.  

Са неколико метара удаљености, они су пљували Филипа Човића, залетали се ка њему и уз то бацали и шутирали упаљаче ка плејмејкеру. Између њих и кошаркаша стајао је само Миленко Топић, помоћни тренер Звезде и некадашњи кошаркаш Будућности.

"Амар Нухоџић је, и поред тога, остао у “Морачи” и гледао меч јер нико од надлежних није реаговао ни на његово нити на слично понашање других гледалаца...", пишу "Вијести".



Четврти меч финалне серије заказан је за петак у 19 часова, такође у дворани "Морача".

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЦАР

18.04.2019 20:11

ВОЛИО БИХ ВИДЈЕТИ ОВЕ ЦРНОГОРЦЕ У АРЕНИ ДА ВИДИМО ТО СРЦЕ ЈУНАЦКО.ОВАКВОМ МРЗЊОМ ЗВЕЗДИ КОЈУ СУ ПРИРЕДИЛИ НАВИЈАЦКИ СЉАМ ЗВЕЗДА ЦЕ РАДИ ТОГА ИЗГУБИТИ УТАКМИЦУ А У АРЕНИ ЦЕ СЕ ПОКАЗАТИ СТА ЗНАЦИ НАВИЈАЊЕ.ПА БИХ ПОЗВАО ОВАЈ НАВИЈАЦКИ СЉАМ ДА ДОДЕ У АРЕНУ.АКО НЕ СМИЈУ ОНДА НЕКА ПЉУЈУ ТЕЛЕВИЗОР.ЈАДНИ СТЕ ВИ ЦРНОГОРСКИ НАВИЈАЦИ КОЈИ СТЕ ИЗАЗВАЛИ ГНИЈЕВ КОД СРПСКОГ НАРОДА.ПА ВАМ ПРЕПОРУЦУЈЕМ ДА НЕ ДОНОСИТЕ НЕПРИЛИКУ СВОМЕ КЛУБУ ЈЕР ЦЕТЕ УТАКМИЦУ ГЛЕДАТИ НА ТВу А КОСАРКАСИ БУДУЦНОСТИ МОРАЈУ ИГРАТИ У БЕОГРАДУ ОНДА МОЗЕТЕ МИСЛИТИ КОЈИ СТРАХ ИМАЈУ РАДИ НАВИЈАЦКОГ СЉАМА КОЈИ ЈЕ ОВО ПРИРЕДИО.МОЛИМ ЗВЕЗДИНЕ НАВИЈАЦЕ ДА ПРИКАЗУ СЉАМОВИМА СТА ЈЕ НАВИЈАЊЕ СА ТИМЕ ЦЕ ЗВЕЗДА ДА НАПУНИ КОС БУДУЦНОСТИ СА 50 РАЗЛИКЕ.НЕКА МРЗЊА ОДЕ У КУЦУ БОСЊАЦКОГ МИНИСТРА А НЕКА ПОБИЈЕДИ КОСАРКА

ОДГОВОРИТЕ