Sin ministra policije pljuvao Zvezdine igrače!

Crnogorci otkrili. . .  Reč je o prvom potomku Mevludina Nuhodžića.  Sin ministra policije pljuvao igrače Zvezde! Dan nakon treće utakmice ABA finala, na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi nekoliko osoba kako se zaleću na košarkaše crveno-belih. "Vijesti" su objavile o kome se radi.

Košarka 18.04.2019 | 20:30
Sin ministra policije pljuvao Zvezdine igrače!
Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludina Nuhodžića, pljuvao je igrače Crvene zvezde prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrevanja za sinoćni meč protiv Budućnosti. Ovu šokantnu vest prenele su podgoričke Vijesti na svom internet izdanju.

Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren, verovatno iz prvog ili drugog reda sedišta i pljuje gostujeće igrače.

Posebno se pomenuti Nuhodžić ostravio na Branka Lazića i Filipa Čovića. Teži incident sprečen je zahvaljujući prisebnoj reakciji pomoćnog trenera Milenka Topića.

I pored toga Nuhodžić je ostao tokom i gledao meč do kraja, jer niko od nadležnih nije reagovao na njegovo ponašanje.

Uvrede, pljuvanja, ubacivanje predmeta, povici sa tribina... Očekivano neizbežan navijački "dekor" finala ABA lige viđen je u sredu i u Podgorici, gde su se pojedini ponašali za svaku osudu i prešli sve granice.

"Njihovo ponašanje je za osudu i stid", konstatuju u četvrtak podgoričke "Vijesti", dok pišu da je Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludina Nuhodžića, izbliza pljuvao igrače Zvezde prilikom ulaska u dvoranu.

Na video snimcima koji su se u četvrtak proširili društvenim mrežama vidi se nekoliko osoba kako ulaze u teren dok se košarkaši Zvezde zagrevaju.  

Sa nekoliko metara udaljenosti, oni su pljuvali Filipa Čovića, zaletali se ka njemu i uz to bacali i šutirali upaljače ka plejmejkeru. Između njih i košarkaša stajao je samo Milenko Topić, pomoćni trener Zvezde i nekadašnji košarkaš Budućnosti.

"Amar Nuhodžić je, i pored toga, ostao u “Morači” i gledao meč jer niko od nadležnih nije reagovao ni na njegovo niti na slično ponašanje drugih gledalaca...", pišu "Vijesti".



Četvrti meč finalne serije zakazan je za petak u 19 časova, takođe u dvorani "Morača".

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

CAR

18.04.2019 20:11

VOLIO BIH VIDJETI OVE CRNOGORCE U ARENI DA VIDIMO TO SRCE JUNACKO.OVAKVOM MRZNJOM ZVEZDI KOJU SU PRIREDILI NAVIJACKI SLJAM ZVEZDA CE RADI TOGA IZGUBITI UTAKMICU A U ARENI CE SE POKAZATI STA ZNACI NAVIJANJE.PA BIH POZVAO OVAJ NAVIJACKI SLJAM DA DODE U ARENU.AKO NE SMIJU ONDA NEKA PLJUJU TELEVIZOR.JADNI STE VI CRNOGORSKI NAVIJACI KOJI STE IZAZVALI GNIJEV KOD SRPSKOG NARODA.PA VAM PREPORUCUJEM DA NE DONOSITE NEPRILIKU SVOME KLUBU JER CETE UTAKMICU GLEDATI NA TVu A KOSARKASI BUDUCNOSTI MORAJU IGRATI U BEOGRADU ONDA MOZETE MISLITI KOJI STRAH IMAJU RADI NAVIJACKOG SLJAMA KOJI JE OVO PRIREDIO.MOLIM ZVEZDINE NAVIJACE DA PRIKAZU SLJAMOVIMA STA JE NAVIJANJE SA TIME CE ZVEZDA DA NAPUNI KOS BUDUCNOSTI SA 50 RAZLIKE.NEKA MRZNJA ODE U KUCU BOSNJACKOG MINISTRA A NEKA POBIJEDI KOSARKA

ODGOVORITE