Звездини шутери сагласни...

Много промашаја, да поновимо првих 20 минута! "Није ми тешко да играм плеја, све што тренер тражи од мене ја сам спреман да играм. Само да освојимо шампионат, могу и центра да играм само да победимо", каже Берон.

Кошарка 19.04.2019 | 09:15
Звездини шутери сагласни...
Црвена звезда је добро почела у Подгорици, доминирала је у првих 20 минута, али није успела да искористи тај период како би направила већу предност. Водили су црвено-бели само пет поена разлике на полувремену, али је Будућност у наставку појачала и стигла до 1:2 у серији.

Црвено-бели шутери Били Берон, Огњен Добрић и Кеј Си Риверс су сагласни да је прво полувреме кључ како Звезда треба да одигра у четвртој утакмици финалне серије.

Те да је било много промашаја синоћ.

"Промашили смо много шутева. Трпели смо мног притиска од одбране. Нисмо успели да им се приближимо и смањимо разлику у другом полувремену. Била је то јака и тешка утакмица, очекујем нешто слично и у наредној. Морамо да наставимо да играмо као до сада, да смањимо изгубљене лопте, да се фокусирамо у нападу и будемо организованији. То почиње и од мене када играм плеја. Да се потрудим да организујем добро игру. Није ми тешко да играм плеја, све што тренер тражи од мене ја сам спреман да играм. Само да освојимо шампионат, могу и центра да играм само да победимо", рекао је Берон после утакмице.

Огњен Добрић такође није био на правом нивоу, посебно када гледамо како је одиграо прве две утакмице. И њему се рука скратила мало у Морачи.

"Јако тешка утакмица и физички и психички. Једноставно су искористили наше грешке. Играли смо добро првих 20 минута, после смо почеки да грешимо. Дали су нам лаке поене и то их је дизало. Морамо да будемо фокусирани свих 40 минута и да што мање грешимо. Да одиграмо што боље знамо. Очекивали смо реакцију, знали смо да се неће повући пред својом публиком, наравно да ће нападати и бити агресивни, знали смо шта нас чека. Играли смо добро у првих 20 минута и онда смо психички пали и утакмица је отишла у другом правцу", рекао је Добрић.

Када је Кеј Си Риверс почео да шије у првих 20 минута многи су помислили да ће Звезда синоћ завршити посао. Дао је чак 19 поена у првом делу, није скоро да није промашио ништа, али је онда у наставку и он упао у проблем и није могао ништа да погоди.

"Играли смо врло пристојно у првом полувремену. Промашили смо много шутева у првих пет минута другог полувремена. Имали смо много дефанзивних грешака. Било је тешко исконтролисати утакмицу. Разлика у односу на прве две утакмице је у одбрани. То није изговор. Изгубили смо себе у другом полувремену. Морамо да поновимо у наредној утакмици првих 20 из ове. Морамо да будемо фокусирани и ментално спремни. Умор није изговор. Пробаћу да се спремим за петак. Недостаје нам Стратос, али тренирамо свакога дана и овде смо где смо", рекао је Риверс.

Четврта утакмица у серији игра се у петак од 19 часова у Морачи.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар