"Осуђујем сваки вид насиља"

Начелник општине Теслић Милан Миличевић саопштио је да осуђује сваки вид насиља и примјене силе над било киме на планети Земљи, а не само у Теслићу.

Република Српска 18.04.2019 | 15:29
"Осуђујем сваки вид насиља"
"Истовремено постављам питање откуд право неком комитету СНСД-а Теслић да мене у свом саопштењу оптужује за овај инцидент, који се десио у непосредној близини Полицијске станице у Теслићу", каже се у писаној изјави Миличевића и додаје:

"Ако сте се усудили да ме за то оптужујете морате бити спремни да за то одговарате, јер ћете за клевету морати на суд, као што сте већ једном одговарали и једини сте одбор неке политичке партије правоснажно пресуђен за клевету, када сте у своју одбрану навели да званичне странице СНСД Теслић заправо и нису ваше".

Миличевић предлаже да " Драган Богданић нека своје приватне релације рјешава сам и нека у њих не петља ни политичке партије ни начелника општине ни било кога другог".

"Политички примитивизам и некултуру је управо он увео у свакодневницу свог политичког дјеловања и управо је то један од главних разлога његовог лошег рејтинга међу Теслићанима, а самим тим и странке коју води", каже се у писаној изјави.

Миличевић на крају позива надлежне органе да истраже све околности овог, али и свих осталих сличних немилих догађаја у Теслићу и да о томе обавијесте јавност.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Теслицанин

18.04.2019 14:18

Знам да сте про сдс и Контра снсд, али то није никакво у реду ста радите, ово је вец други слуцај насиља над високим политицким функцијонерима снсда. Зар хоцете да и то постане нормала и да поцне народ и вас да бије? Мислио сам да сте паметни и цивилозовани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Теслићанин

18.04.2019 16:34

Ти си се добро напаточио.

Name

Мико

18.04.2019 16:53

Јесу ли вам сви "функцијонери" у СНСД-у Теслић тако писмени као ти?

Name

Ре мико

18.04.2019 18:06

За разлику од тебе прицам 4 језика, бог це ми опростити ако погресим коју ријец. Ја сам само особа са стране која посматра како ви се понасате као да зивите у средњем вјеку. Видим како сте ви писмени, јос потписујете отиском прста.

Name

Теслицанин

18.04.2019 16:32

Али сто је најзалосније је да ни додик ни цвијановицка ни висковиц нису није једну ријец споменули о том слуцају. Срамота од земље, срамота од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.04.2019 22:38

ТАКО.ЈЕ.ПРЕСЈЕДНИЦЕ.МИЛИЦЕВИЦУ.МИ.ТЕ.ПОДРЗАВАМО

ОДГОВОРИТЕ