"Osuđujem svaki vid nasilja"

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević saopštio je da osuđuje svaki vid nasilja i primjene sile nad bilo kime na planeti Zemlji, a ne samo u Tesliću.

Republika Srpska 18.04.2019 | 15:29
"Osuđujem svaki vid nasilja"
"Istovremeno postavljam pitanje otkud pravo nekom komitetu SNSD-a Teslić da mene u svom saopštenju optužuje za ovaj incident, koji se desio u neposrednoj blizini Policijske stanice u Tesliću", kaže se u pisanoj izjavi Miličevića i dodaje:

"Ako ste se usudili da me za to optužujete morate biti spremni da za to odgovarate, jer ćete za klevetu morati na sud, kao što ste već jednom odgovarali i jedini ste odbor neke političke partije pravosnažno presuđen za klevetu, kada ste u svoju odbranu naveli da zvanične stranice SNSD Teslić zapravo i nisu vaše".

Miličević predlaže da " Dragan Bogdanić neka svoje privatne relacije rješava sam i neka u njih ne petlja ni političke partije ni načelnika opštine ni bilo koga drugog".

"Politički primitivizam i nekulturu je upravo on uveo u svakodnevnicu svog političkog djelovanja i upravo je to jedan od glavnih razloga njegovog lošeg rejtinga među Teslićanima, a samim tim i stranke koju vodi", kaže se u pisanoj izjavi.

Miličević na kraju poziva nadležne organe da istraže sve okolnosti ovog, ali i svih ostalih sličnih nemilih događaja u Tesliću i da o tome obavijeste javnost.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Teslicanin

18.04.2019 14:18

Znam da ste pro sds i Kontra snsd, ali to nije nikakvo u redu sta radite, ovo je vec drugi slucaj nasilja nad visokim politickim funkcijonerima snsda. Zar hocete da i to postane normala i da pocne narod i vas da bije? Mislio sam da ste pametni i civilozovani.

ODGOVORITE
Name

re Teslićanin

18.04.2019 16:34

Ti si se dobro napatočio.

Name

Miko

18.04.2019 16:53

Jesu li vam svi "funkcijoneri" u SNSD-u Teslić tako pismeni kao ti?

Name

Re miko

18.04.2019 18:06

Za razliku od tebe pricam 4 jezika, bog ce mi oprostiti ako pogresim koju rijec. Ja sam samo osoba sa strane koja posmatra kako vi se ponasate kao da zivite u srednjem vjeku. Vidim kako ste vi pismeni, jos potpisujete otiskom prsta.

Name

Teslicanin

18.04.2019 16:32

Ali sto je najzalosnije je da ni dodik ni cvijanovicka ni viskovic nisu nije jednu rijec spomenuli o tom slucaju. Sramota od zemlje, sramota od naroda.

ODGOVORITE
Name

Xh

18.04.2019 22:38

TAKO.JE.PRESJEDNICE.MILICEVICU.MI.TE.PODRZAVAMO

ODGOVORITE