Пљуште похвале за Јовића из Мадрида!

Када играте против њега морате да користите свих пет чула! „Био би сјајан тандем са Бенземом, јер шутира са обе ноге и врло је јак“, поручује млади репрезентативац Шпаније. .

Фудбал 18.04.2019 | 20:45
Пљуште похвале за Јовића из Мадрида!
Јуче се обавезао на верност Ајнтрахту до 2023. године, али ће клуб из Франкфурта бити само пролазна станица у каријери Луке Јовића. Мадридска штампа из сата у сат извештава о свим опцијама везаним за трансфер снажног нападача у Реал из Мадрида.

Поједини медији су чак објавили да је договор близу, односно да ће Јовић појачати Краљеве за 70 милиона евра. Довољно да Марка свакодневно сецира квалитете бившег члана Црвене звезде.

У данашњем издању врло похвално је о Јовићу говорио млади репрезентативац Шпаније Хорхе Мере. Реч је о централном дефанзивцу Келна који се прошле године сударао са Јовићем. И успео да га сачува, иако је Ајнтрахт добио тај меч са 4:2.

„Јовић је врло снажан нападач. Стално тражи конткат са противничким штоперима како би добио простор да шутира или проиграва саиграче. Стално вас присиљава да будете опрезни и да обро процењујете ситуације. Он је прави нападач. Лопта га стално тражи. Способан је да даје голове из ситуација која личе на немогуће“,рекао је за Марку Мере.

Некадашњи члан Овиједа и Спортинга из Хихона је истакао да би Јовић могао да игра у тандему са Бнземом.

„Србин вешто користи обе ноге. Када играте против њега морате да користите свих пет чула. Знам да Реал има Бензему, великог играча, али би са Јовићем могао сјајно да се допуњује“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар