Pljušte pohvale za Jovića iz Madrida!

Kada igrate protiv njega morate da koristite svih pet čula! „Bio bi sjajan tandem sa Benzemom, jer šutira sa obe noge i vrlo je jak“, poručuje mladi reprezentativac Španije. .

Fudbal 18.04.2019 | 20:45
Pljušte pohvale za Jovića iz Madrida!
Juče se obavezao na vernost Ajntrahtu do 2023. godine, ali će klub iz Frankfurta biti samo prolazna stanica u karijeri Luke Jovića. Madridska štampa iz sata u sat izveštava o svim opcijama vezanim za transfer snažnog napadača u Real iz Madrida.

Pojedini mediji su čak objavili da je dogovor blizu, odnosno da će Jović pojačati Kraljeve za 70 miliona evra. Dovoljno da Marka svakodnevno secira kvalitete bivšeg člana Crvene zvezde.

U današnjem izdanju vrlo pohvalno je o Joviću govorio mladi reprezentativac Španije Horhe Mere. Reč je o centralnom defanzivcu Kelna koji se prošle godine sudarao sa Jovićem. I uspeo da ga sačuva, iako je Ajntraht dobio taj meč sa 4:2.

„Jović je vrlo snažan napadač. Stalno traži kontkat sa protivničkim štoperima kako bi dobio prostor da šutira ili proigrava saigrače. Stalno vas prisiljava da budete oprezni i da obro procenjujete situacije. On je pravi napadač. Lopta ga stalno traži. Sposoban je da daje golove iz situacija koja liče na nemoguće“,rekao je za Marku Mere.

Nekadašnji član Ovijeda i Sportinga iz Hihona je istakao da bi Jović mogao da igra u tandemu sa Bnzemom.

„Srbin vešto koristi obe noge. Kada igrate protiv njega morate da koristite svih pet čula. Znam da Real ima Benzemu, velikog igrača, ali bi sa Jovićem mogao sjajno da se dopunjuje“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar