Роналдо разочаран у Јуве, одлази сљедећег љета!

А, ни у Торину не тугују због те одлуке!

Фудбал 18.04.2019 | 20:15
Роналдо разочаран у Јуве, одлази сљедећег љета!
Тешко је пала Кристијану Роналду елиминација из Лиге шампиона већ у четвртфиналу. То му се догодило први пут у каријери и већ је решио да дигне сидро из Јувентуса!

После мора успеха са Реалом из Мадрида, Португалац је у црно-белом дресу ударио у хрид и већ размишља да побегне са брода који тоне. Са брода који од 1996. године није дошао до трофеја Лиге шампиона, а због којег је и довео Роналда и платио за њега 113 милиона евра. Ковали су се велики снови у Торину, али шта знају амстердамска деца шта је Стара дама...

Како тврди лист Република, огромно је разочарање у Торину после испадања од Ајакса. Разочарање је толико да је Кристијано Роналдо већ решио да одради још једну годину из уговора са Јувентусом и онда да оде. Ону трећу нема намеру да „испоштује“, већ ће потражити нови клуб.

А, изгледа ни у Јувентусу нису разочарани том идејом. Прескупо их је коштала акција са Роналдом да би испали тек у четвртфиналу. Нису даље одмакли од прошле сезоне, када су пали на истом степенику, само што је тада Кристијано био на другој страни, у Реаловом дресу. 

И врхунац свега је што Португалац тражи појачања за наредну сезону! Поручио је челницима клуба да тим мора да се озбиљно ојача да би се отишло даље од четвртфинала.

Осми узастопни шампионски трофеј у Италији освојиће Јувентус наредног викенда, али неће то нимало утешити ни Роналда, ни газду клуба Ањелија. Тај тандем је планирао много, много више. И после првог неуспеха већ размишља о „разводу брака“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар