Ronaldo razočaran u Juve, odlazi sljedećeg ljeta!

A, ni u Torinu ne tuguju zbog te odluke!

Fudbal 18.04.2019 | 20:15
Ronaldo razočaran u Juve, odlazi sljedećeg ljeta!
Teško je pala Kristijanu Ronaldu eliminacija iz Lige šampiona već u četvrtfinalu. To mu se dogodilo prvi put u karijeri i već je rešio da digne sidro iz Juventusa!

Posle mora uspeha sa Realom iz Madrida, Portugalac je u crno-belom dresu udario u hrid i već razmišlja da pobegne sa broda koji tone. Sa broda koji od 1996. godine nije došao do trofeja Lige šampiona, a zbog kojeg je i doveo Ronalda i platio za njega 113 miliona evra. Kovali su se veliki snovi u Torinu, ali šta znaju amsterdamska deca šta je Stara dama...

Kako tvrdi list Republika, ogromno je razočaranje u Torinu posle ispadanja od Ajaksa. Razočaranje je toliko da je Kristijano Ronaldo već rešio da odradi još jednu godinu iz ugovora sa Juventusom i onda da ode. Onu treću nema nameru da „ispoštuje“, već će potražiti novi klub.

A, izgleda ni u Juventusu nisu razočarani tom idejom. Preskupo ih je koštala akcija sa Ronaldom da bi ispali tek u četvrtfinalu. Nisu dalje odmakli od prošle sezone, kada su pali na istom stepeniku, samo što je tada Kristijano bio na drugoj strani, u Realovom dresu. 

I vrhunac svega je što Portugalac traži pojačanja za narednu sezonu! Poručio je čelnicima kluba da tim mora da se ozbiljno ojača da bi se otišlo dalje od četvrtfinala.

Osmi uzastopni šampionski trofej u Italiji osvojiće Juventus narednog vikenda, ali neće to nimalo utešiti ni Ronalda, ni gazdu kluba Anjelija. Taj tandem je planirao mnogo, mnogo više. I posle prvog neuspeha već razmišlja o „razvodu braka“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar