Пукло на Енфилду, Салах затражио трансфер!

Египћанин у рату са Јиргеном Клопом!

Фудбал 18.04.2019 | 19:45
Пукло на Енфилду, Салах затражио трансфер!
Пукла је љубав на Енфилд роуду! У дану када је Ливерпул лагано у Порту оверио пласман у полуфинале Лиге шампиона (4:1) стигла је вест да Мохамед Салах хоће да иде.

Информацију је лансирао шпански АС, који тврди да је Мохамед Салах после дуге расправе са Јиргеном Клопом доставио челницима клуба жељу да на лето направи трансфер. Египћанин хоће да оде из Ливерпула, јер не може више да сарађује са немачким стручњаком.

Није баш најјасније где је и због чега пукла љубав на линији тренер – фудбалер. Чињеница је да Салах не игра ове сезоне на нивоу као из прошле, али зато Ливерпул као тим игра боље и у игри је и за трофеј Премијер лиге и за Лигу шампиона. За разлику од Ситија и Тотенхема, којима је остао још по један фронт...

Клоп је више пута јавно улазио у окршаје са новинарима и бранио Салаха од свих критика да није више тако добар, али изгледа да се нека друга песма чула у свлачионици Црвених, између четири зида.

Како тврди АС из својих извора, Салах и Клоп су у последње време имали више „неспоразума“ и оштрих расправа, а након ове од пре два дана, Египћанин је одлучио да му је доста и да жели да иде.

Ако је неко помислио да је ту прсте умешао Реал Мадрид, јер се брзоноги Мохамед често помињао као играч са списка жеља Краљевског клуба, шпански лист тврди да нема ништа од те приче, јер Зинедин Зидан има другачије планове за летњи прелазни рок.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар