Puklo na Enfildu, Salah zatražio transfer!

Egipćanin u ratu sa Jirgenom Klopom!

Fudbal 18.04.2019 | 19:45
Puklo na Enfildu, Salah zatražio transfer!
Pukla je ljubav na Enfild roudu! U danu kada je Liverpul lagano u Portu overio plasman u polufinale Lige šampiona (4:1) stigla je vest da Mohamed Salah hoće da ide.

Informaciju je lansirao španski AS, koji tvrdi da je Mohamed Salah posle duge rasprave sa Jirgenom Klopom dostavio čelnicima kluba želju da na leto napravi transfer. Egipćanin hoće da ode iz Liverpula, jer ne može više da sarađuje sa nemačkim stručnjakom.

Nije baš najjasnije gde je i zbog čega pukla ljubav na liniji trener – fudbaler. Činjenica je da Salah ne igra ove sezone na nivou kao iz prošle, ali zato Liverpul kao tim igra bolje i u igri je i za trofej Premijer lige i za Ligu šampiona. Za razliku od Sitija i Totenhema, kojima je ostao još po jedan front...

Klop je više puta javno ulazio u okršaje sa novinarima i branio Salaha od svih kritika da nije više tako dobar, ali izgleda da se neka druga pesma čula u svlačionici Crvenih, između četiri zida.

Kako tvrdi AS iz svojih izvora, Salah i Klop su u poslednje vreme imali više „nesporazuma“ i oštrih rasprava, a nakon ove od pre dva dana, Egipćanin je odlučio da mu je dosta i da želi da ide.

Ako je neko pomislio da je tu prste umešao Real Madrid, jer se brzonogi Mohamed često pominjao kao igrač sa spiska želja Kraljevskog kluba, španski list tvrdi da nema ništa od te priče, jer Zinedin Zidan ima drugačije planove za letnji prelazni rok.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar