ЛШ: Сон прескаче Ајакс!

Корејац остао у шоку када је сазнао да неће моћи да игра! Тотенхем без свог јунака на Ајакс, а он то није знао! Сон се нашао у чуду када му је новинар саопштио да ће морати да пропусти први полуфинални дуел Лиге шампиона.

Фудбал 18.04.2019 | 18:10
ЛШ: Сон прескаче Ајакс!
Јунак Тотенхемовог пласмана у полуфинале Лиге шампиона без сумње је Хјунг-Мин Сон, троструки стрелац у двомечу са Манчестер ситијем.

Прво је дао једини гол у првом дуелу, а онда се двапут уписао у фантастичном реваншу.

Јужнокорејски репрезентативац, међутим, неће моћи да помогне саиграчима у првом полуфиналном дуелу са Ајаксом, 30. априла у Лондону. Разлог - три жута картона.

Занимљиво је да Сон током утакмице уопште није био свестан да му прети суспензија, већ је сазнао тек током давања изјаве када га је новинар упитао како се осећа због тога.

Одсуство другог најбољег стрелца тима ове сезоне биће сигурно велики ударац за Тотенхем, јер је најефикаснији Хари Кејн већ завршио сезону због повреде зглоба.

Велики ударац за Тотенхем у ноћи великог славља. Човек који је уништио Манчестер сити, Хјон Мин Сон, неће моћи да игра у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона против Ајакса.

Фудбалер из Јужне Кореје је накупио три жута картона, тај трећи је добио у реваншу против Манчестер ситија, што значи да му следи аутоматска суспензија.

С обзиром на то да је из Тотенхемовог тима већ раније испао Хари Кејн због повреде, менаџер Маурисио Покетино ће имати великих проблема да „скрпи“ нападачку линију за Ајакс.

Хјон Мин Сон је апсолутни херој Певаца у двомечу са Манчестер ситијем, јер је најпре постигао гол за победу у првој утакмици (1:0), да би у реваншу био двоструки стрелац.

Помало невероватно је изгледала Хјонова реакција после утакмице, јер је тек од новинара сазнао да неће играти против Ајакса и због тога је остао у потпуном шоку.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар