LŠ: Son preskače Ajaks!

Korejac ostao u šoku kada je saznao da neće moći da igra! Totenhem bez svog junaka na Ajaks, a on to nije znao! Son se našao u čudu kada mu je novinar saopštio da će morati da propusti prvi polufinalni duel Lige šampiona.

Fudbal 18.04.2019 | 18:10
LŠ: Son preskače Ajaks!
Junak Totenhemovog plasmana u polufinale Lige šampiona bez sumnje je Hjung-Min Son, trostruki strelac u dvomeču sa Mančester sitijem.

Prvo je dao jedini gol u prvom duelu, a onda se dvaput upisao u fantastičnom revanšu.

Južnokorejski reprezentativac, međutim, neće moći da pomogne saigračima u prvom polufinalnom duelu sa Ajaksom, 30. aprila u Londonu. Razlog - tri žuta kartona.

Zanimljivo je da Son tokom utakmice uopšte nije bio svestan da mu preti suspenzija, već je saznao tek tokom davanja izjave kada ga je novinar upitao kako se oseća zbog toga.

Odsustvo drugog najboljeg strelca tima ove sezone biće sigurno veliki udarac za Totenhem, jer je najefikasniji Hari Kejn već završio sezonu zbog povrede zgloba.

Veliki udarac za Totenhem u noći velikog slavlja. Čovek koji je uništio Mančester siti, Hjon Min Son, neće moći da igra u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona protiv Ajaksa.

Fudbaler iz Južne Koreje je nakupio tri žuta kartona, taj treći je dobio u revanšu protiv Mančester sitija, što znači da mu sledi automatska suspenzija.

S obzirom na to da je iz Totenhemovog tima već ranije ispao Hari Kejn zbog povrede, menadžer Maurisio Poketino će imati velikih problema da „skrpi“ napadačku liniju za Ajaks.

Hjon Min Son je apsolutni heroj Pevaca u dvomeču sa Mančester sitijem, jer je najpre postigao gol za pobedu u prvoj utakmici (1:0), da bi u revanšu bio dvostruki strelac.

Pomalo neverovatno je izgledala Hjonova reakcija posle utakmice, jer je tek od novinara saznao da neće igrati protiv Ajaksa i zbog toga je ostao u potpunom šoku.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar