Наставак сједнице Скупштине Српске

Народна скупштина Републике Српске наставила је расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о полицији и унутрашњим пословима, који ће омогућити формирање Резервног састава Полиције.

Република Српска 18.04.2019 | 09:21
Наставак сједнице Скупштине Српске
У форми нацрта, пред посланицима ће бити и измјене и допуне Закона о јавном реду и миру. Ријеч је о законском акту који предвиђа затворску казну за лица која неовлашћеним снимањем или фотографисањем ометају службено лице у раду.

На дневном реду је и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о оружју и муницији, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу, као и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о социјалној заштити.

О апсолвираним тачкама дневног реда посланици би требало да се изјашњавају сутра у послијеподневним часовима.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Даре

18.04.2019 08:54

Полиција се спрема за диктатуру Додикове братије

ОДГОВОРИТЕ
Name

жељко

18.04.2019 08:57

ПОСЛАНИЦИ САМО РАЗМИСЛИТЕ КОЛИКО ЈЕ НАРОДА А КОЛИКО ТИХ КОЈИ СУ ВАС ТУ ДОВЕЛИ. НЕМОЈТЕ ОД НАРОДА ПРАВИТИ СЕБИ НЕПРИЈАТЕЉЕ.ОВИ МИНИСТРИЋИ МОГУ СУТРА ОТИЋИ.... А И ВИ С ЊИМА СА ТИХ ФУНКЦИЈА. ГЛАСАЈТЕ ПРОТИВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

18.04.2019 09:01

"Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о полицији и унутрашњим пословима, који ће омогућити формирање Резервног састава Полиције",као измишљате "топлу воду",не него злоупотреба и доношење чланова Закона за ад хок прилике,тј заштите безакоња и криминала. Конструктиван приједлог: Пронађите у архиви Закон и Правилник бишег МУПА СРБиХ и који је кориштен у СФРЈ,откините прву страницу јер је на њој петокрака,претпостављам вама "великим Србима "то смета,копирајте и то је то,е ако оћете онај старији са вербалним деликтом то је то,ако не онда новији,а и један и други третира резервни састав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2019 09:54

Ово није парламент него брука и срамота. Скуп сељака са купљеним дипломама из Широког Бријега и чланских картица мафијашких удружења у једном дану . Народ финансира све па и крадју самог себе.Сваки дан се тај исти народ задужи за 1.8 милона да би гледао овај реалити и да би се платиле плате и дневнице главних учесника реалити програма . Они богатији из дана у дан а ви сваки дан задузенији и сиромашнији за 1.8 милиона . Докле постоји РС они не морају да се брину за своје плате и своја радна мјеста .

ОДГОВОРИТЕ