Nastavak sjednice Skupštine Srpske

Narodna skupština Republike Srpske nastavila je raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, koji će omogućiti formiranje Rezervnog sastava Policije.

Republika Srpska 18.04.2019 | 09:21
Nastavak sjednice Skupštine Srpske
U formi nacrta, pred poslanicima će biti i izmjene i dopune Zakona o javnom redu i miru. Riječ je o zakonskom aktu koji predviđa zatvorsku kaznu za lica koja neovlašćenim snimanjem ili fotografisanjem ometaju službeno lice u radu.

Na dnevnom redu je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i municiji, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj zaštiti.

O apsolviranim tačkama dnevnog reda poslanici bi trebalo da se izjašnjavaju sutra u poslijepodnevnim časovima.

BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dare

18.04.2019 08:54

Policija se sprema za diktaturu Dodikove bratije

ODGOVORITE
Name

željko

18.04.2019 08:57

POSLANICI SAMO RAZMISLITE KOLIKO JE NARODA A KOLIKO TIH KOJI SU VAS TU DOVELI. NEMOJTE OD NARODA PRAVITI SEBI NEPRIJATELJE.OVI MINISTRIĆI MOGU SUTRA OTIĆI.... A I VI S NJIMA SA TIH FUNKCIJA. GLASAJTE PROTIV

ODGOVORITE
Name

055

18.04.2019 09:01

"Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, koji će omogućiti formiranje Rezervnog sastava Policije",kao izmišljate "toplu vodu",ne nego zloupotreba i donošenje članova Zakona za ad hok prilike,tj zaštite bezakonja i kriminala. Konstruktivan prijedlog: Pronađite u arhivi Zakon i Pravilnik bišeg MUPA SRBiH i koji je korišten u SFRJ,otkinite prvu stranicu jer je na njoj petokraka,pretpostavljam vama "velikim Srbima "to smeta,kopirajte i to je to,e ako oćete onaj stariji sa verbalnim deliktom to je to,ako ne onda noviji,a i jedan i drugi tretira rezervni sastav!

ODGOVORITE
Name

Re

18.04.2019 09:54

Ovo nije parlament nego bruka i sramota. Skup seljaka sa kupljenim diplomama iz Širokog Brijega i članskih kartica mafijaških udruženja u jednom danu . Narod finansira sve pa i kradju samog sebe.Svaki dan se taj isti narod zaduži za 1.8 milona da bi gledao ovaj realiti i da bi se platile plate i dnevnice glavnih učesnika realiti programa . Oni bogatiji iz dana u dan a vi svaki dan zaduzeniji i siromašniji za 1.8 miliona . Dokle postoji RS oni ne moraju da se brinu za svoje plate i svoja radna mjesta .

ODGOVORITE