Париз: Оца и кћерку сви траже

Непосредно пред избијање пожара у париској катедрали Нотр Дам снимљена је фотографија која је запалила друштвене мреже.
 
 

Свијет 16.04.2019 | 22:32
Париз: Оца и кћерку сви траже
Само сат времена пре него што је разорни пожар захватио познату париску катедралу Нотр Дам, отац и ћерка снимљени су како се весело играју испред историјског споменика, а фотографија је од тада постала вирална.

Фотографија је снимљена пре заласка сунца и пожара који је осветлио париско небо и који је локализиран око три сата ујутро, након што је прво прогутао торањ, а убрзо и читав кров.

Брук Виндзор каже да је снимила фотографију оца и ћерке који су уживали испред 850 година старог споменика, који годишње посети до 14 милиона туриста.

"Умало сам пришла тати и питала га жели ли фотографију. Сада бих волела да јесам. Твитеру, имаш ли неку магију, помози да их пронађемо", написала је, а њен пост је постао виралан.

Отац још увек није идентификован, али фотографија је већ завршила у бројним медијима и вероватно је само питање времена кад ће бити пронађен.

Фотографија је за кратко време имала 100.000 дељења и 200.000 лајкова.



Да подсетимо у разорном пожару који је захватио Нотр Дам симбол Париза и Француске уништени су главни торањ и већи део крова на вековима старој катедрали, али су два звоника и главна конструкција очувани.

Спасена је и већина уметничких дела захваљујући великој пожртвованости 400 ватрогасаца који су се борили готово девет сати са ватреном стихијом. 

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лука Лабан

17.04.2019 05:50

Отац и ћерка се сликали испред катедрале???!!!!! Па је ли то могуће? Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

17.04.2019 06:30

Није ми јасно због чега их траже, а још мање разумем то да нека кокошка, без сагласности родитеља, шерује фотографију детета коју гледају стотине хиљада људи. По нашем закону, лице малолетника мора бити замагљено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.04.2019 08:49

Мало је закона као што су наши. Свијет би се могао дуго исмијавати томе.