А био је симпатичан кад је говорио...!

. . . да нема додирних тачака са Црном Гором? Навијачи траже Жулетово избацивање из репрезентације! Неосновано, ако нас питате. . .

Фудбал 17.04.2019 | 12:15
А био је симпатичан кад је говорио...!
Кружи по друштвеним мрежама тај снимак где се Филип Стојковић мало занео и средњим прстом са трибине “прославио“ промашај Гоге Битадзеа са пенала. Навијачи Будућности  тврде: има и других који показују бека Црвене звезде како се придружује увредљивим песмама тврдог навијачког језгра на рачун целе Црне Горе. Те друге снимке додуше нико није видео, али то није спречило црногорску јавност да покрене својеврсну хајку на рачун Стојковића тражећи његово одстрањивање из репрезентације Црне Горе.

Локални медији тако пишу да су црногорски навијачи већ почели да припремају врућ дочек Филипу Стојковићуна утакмици са репрезентацијом са Косова и Метохије 7. јуна у квалификацијама за Еуро 2020. Селектор Љубиша Тумбаковић већ за викенд ће разговарати са председником ФС Црне Горе Дејаном Савићевићем  и генералним секретаром Момиром Ђурђевић како би видели да ли репрезентативац из Ћуприје треба да сноси некакве последице.

И ту долазимо до суштине. Репрезентативац из Ћуприје, одрастао у Београду, тачније у Црвеној звезди. Навија за свој клуб, против Будућности, у свом Београду. Сви су сада изненађени. А никоме није сметало кад је својевремено на питање какве има додирне тачке са Црном Гором отворено рекао:

“Никакве, сем једне. Девојка ми је одавде“.

Наравоученије: кад репрезентацију пуниш тиме што узимаш играче чија је "веза" са Црном Гором то што у том тренутку не могу да упадну на списак Србије – а тако су Црногорци покупили и Марка Симића, Адама Марушића, Владимира Родића, Владимира Волкова, Вукана Савићевића и да не набрајамо даље – није баш да можеш да очекујеш да буду верни навијачи Будућности.

Уз све поштовање браћи из Црне Горе и у уз признање да Стојковићу тај “лабудић“ није био потребан, немојмо одмах и за сваку ситницу да ископавамо ратне секире.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар