A bio je simpatičan kad je govorio...!

. . . da nema dodirnih tačaka sa Crnom Gorom? Navijači traže Žuletovo izbacivanje iz reprezentacije! Neosnovano, ako nas pitate. . .

Fudbal 17.04.2019 | 12:15
A bio je simpatičan kad je govorio...!
Kruži po društvenim mrežama taj snimak gde se Filip Stojković malo zaneo i srednjim prstom sa tribine “proslavio“ promašaj Goge Bitadzea sa penala. Navijači Budućnosti  tvrde: ima i drugih koji pokazuju beka Crvene zvezde kako se pridružuje uvredljivim pesmama tvrdog navijačkog jezgra na račun cele Crne Gore. Te druge snimke doduše niko nije video, ali to nije sprečilo crnogorsku javnost da pokrene svojevrsnu hajku na račun Stojkovića tražeći njegovo odstranjivanje iz reprezentacije Crne Gore.

Lokalni mediji tako pišu da su crnogorski navijači već počeli da pripremaju vruć doček Filipu Stojkovićuna utakmici sa reprezentacijom sa Kosova i Metohije 7. juna u kvalifikacijama za Euro 2020. Selektor Ljubiša Tumbaković već za vikend će razgovarati sa predsednikom FS Crne Gore Dejanom Savićevićem  i generalnim sekretarom Momirom Đurđević kako bi videli da li reprezentativac iz Ćuprije treba da snosi nekakve posledice.

I tu dolazimo do suštine. Reprezentativac iz Ćuprije, odrastao u Beogradu, tačnije u Crvenoj zvezdi. Navija za svoj klub, protiv Budućnosti, u svom Beogradu. Svi su sada iznenađeni. A nikome nije smetalo kad je svojevremeno na pitanje kakve ima dodirne tačke sa Crnom Gorom otvoreno rekao:

“Nikakve, sem jedne. Devojka mi je odavde“.

Naravoučenije: kad reprezentaciju puniš time što uzimaš igrače čija je "veza" sa Crnom Gorom to što u tom trenutku ne mogu da upadnu na spisak Srbije – a tako su Crnogorci pokupili i Marka Simića, Adama Marušića, Vladimira Rodića, Vladimira Volkova, Vukana Savićevića i da ne nabrajamo dalje – nije baš da možeš da očekuješ da budu verni navijači Budućnosti.

Uz sve poštovanje braći iz Crne Gore i u uz priznanje da Stojkoviću taj “labudić“ nije bio potreban, nemojmo odmah i za svaku sitnicu da iskopavamo ratne sekire.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar