Ускрс помјерио Премијер лигу БиХ

Све утакмице 27. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине биће одигране у суботу због католичког Ускрса.

Фудбал 17.04.2019 | 08:15
Ускрс помјерио Премијер лигу БиХ
Католички вјерници прослављају Ускрс у недјељу, па је Фудбалски савез Босне и Херцеговине одлучио да помјери утакмице предстојећег 27. кола за дан раније, пренијели су сарајевски медији.

Дерби сусрет биће одигран на "Тушњу", гдје Слободи гостује лидер на табели, екипа Сарајева, којој се поприлично "истопила" бодовна предност.

"Бордо" тиму опасно пријети троструки узастопни шампион Зрињски, који у херцеговачком дербију гостује у Широком Бријегу.

Интересантно ће такође бити и на "Грбавици" гдје посрнулом Жељезничару гостује "дављеник" Крупа и то са императивом побједе.

"Чека нас гостовање на 'Грбавици', код рањеног Жељезничара па у тој утакмици, али и свим осталим које слиједе, морамо играти са израженом жељом да остваримо побједу, јер нас само тријумфи остављају у борби за опстанак", рекао је тренер екипе из Крупе на Врбасу Слободан Старчевић.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА 27. КОЛО

Распоред и сатница

ТУЗЛА: Слобода - Сарајево (16.30 сати)
ЗЕНИЦА: Челик - Тузла сити (17)
БИЈЕЉИНА: Радник - Звијезда 09 (17)
ДОБОЈ КОД КАЊА: Младост - ГОШК (17)
ШИРОКИ БРИЈЕГ: Широки Бријег - Зрињски (17)
САРАЈЕВО: Жељезничар - Крупа (20)

ТАБЕЛА: Сарајево 57, Зрињски 53, Широки Бријег 40, Жељезничар 36, Радник 35, Челик 35, Слобода 34, Младост 30, Тузла сити 29, Звијезда 09 27, ГОШК 23, Крупа 21.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар