Перпероглу "оут": Вјерујем у саиграче!

Звездин ас између редова је поручио да неће играти у наставку финалне серије АБА плеј-офа.

Кошарка 16.04.2019 | 19:20
Перпероглу "оут": Вјерујем у саиграче!
Плеј-оф АБА лиге за Стратоса Перпероглуа је, изгледа, завршен у моменту када се максимално захуктао и заиграо као у својим најбољим данима.

Грчки ветеран у недељу је са 17 поена (шут 7/8) предводио Црвену звезду до убедљиве победе и вођства од 2:0 против Будућности, али је приликом доскока на крају треће четвртине повредио лист десне ноге.

По начину на који је изашао са терена, могло се претпоставити да је у питању озбиљна повреда мишића, а сам Перпероглу је објавом на Инстаграму наговестио да ће екипа у наредном периоду морати без њега.

"Велика победа и још корак ближе титули. Хвала свима на подршци и порукама охрабрења. Све се дешава са разлогом, а ја имам веру да ће моји саиграчи довршити посао. Још једна победа до циља", написао је 34-годишњи крилни кошаркаш.

Црвено-бели у Подгорицу лете у уторак предвече, а поред Перпероглуа, тренер Милан Томић не може да рачуна на плејмејкера Џоа Регленда, који је још у првом полуфиналном мечу против Партизана повредио колено.

Звезди је за титулу првака потребна још једна победа.

Трећи меч на програму је у среду од 19.00, а ако буде потребе за четвртим и петим, термини су петак и понедељак у исто време.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар