Perperoglu "out": Vjerujem u saigrače!

Zvezdin as između redova je poručio da neće igrati u nastavku finalne serije ABA plej-ofa.

Košarka 16.04.2019 | 19:20
Perperoglu "out": Vjerujem u saigrače!
Plej-of ABA lige za Stratosa Perperoglua je, izgleda, završen u momentu kada se maksimalno zahuktao i zaigrao kao u svojim najboljim danima.

Grčki veteran u nedelju je sa 17 poena (šut 7/8) predvodio Crvenu zvezdu do ubedljive pobede i vođstva od 2:0 protiv Budućnosti, ali je prilikom doskoka na kraju treće četvrtine povredio list desne noge.

Po načinu na koji je izašao sa terena, moglo se pretpostaviti da je u pitanju ozbiljna povreda mišića, a sam Perperoglu je objavom na Instagramu nagovestio da će ekipa u narednom periodu morati bez njega.

"Velika pobeda i još korak bliže tituli. Hvala svima na podršci i porukama ohrabrenja. Sve se dešava sa razlogom, a ja imam veru da će moji saigrači dovršiti posao. Još jedna pobeda do cilja", napisao je 34-godišnji krilni košarkaš.

Crveno-beli u Podgoricu lete u utorak predveče, a pored Perperoglua, trener Milan Tomić ne može da računa na plejmejkera Džoa Reglenda, koji je još u prvom polufinalnom meču protiv Partizana povredio koleno.

Zvezdi je za titulu prvaka potrebna još jedna pobeda.

Treći meč na programu je u sredu od 19.00, a ako bude potrebe za četvrtim i petim, termini su petak i ponedeljak u isto vreme.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar