Опет провоцира Ванда Нара!

Одузели су му траку и право да пуца пенале, али неће срећу да игра за Интер! Супруга Маура Икардија покушала да у блато увуче и Луку Тонија.

Фудбал 18.04.2019 | 19:15
Опет провоцира Ванда Нара!
Ствари полако долазе на своје. Интер је опет на путу ка Лиги шампиона, несугласице на релацији управа клуба – Мауро Икарди би требало да су превазиђене, навијачи додуше не скандирању ражалованом капитену, али је за Лучана Спалетија најбитније да Неразури побеђују.

Баш као што су учинили на гостовању Фрозинионеу (3:1), па шест кола пре краја имају пет бовова више од Милана и шест од Роме (уз напомену да Аталанта ако савлада Емполи може на четврту позицију) и сјајну прилику да другу сезону узастопно изборе учешће у елитном европском купу.

Само, чак и таква ситуација није довољна да сви око клуба буду задовољни, па се после утакмице 32. кола Серије А поново огласила Ванда Нара, супруга и агент Маура Икардија, „заслужна“ за хаос који је скоро месец дана пунио ступце медија на Апенининма,

„Мауру су одузели капитенску траку и право да изводи једанаестерце, али никад му неће ускратити задовољство и срећу да игра за Интер“, рекла је Ванда Нара у ТВ програму Тики така.

Повод за реакцију је чињеница да је пре две рунде Икарди изборио и пуцао пенал на гостовању Ђенови, али да је синоћ та привилегија припала Ивану Перишућу.

„Ево, да питамо Луку Тонија, који је са нама у студију... Био си врхунски нападач, да ли би ти, као Мауро, дозволио неком другом да пуца пенал?“, покушала је Ванда да испровоцира некадашњег репрезентативца Италије и тако га увуче у медијско блато.

Само, превајен је лисац Лука Тони. Није се дао:

„За мене је тај гест вредан поштовања, битнији од било ког поготка, јер је лепо видети да један нападач препушта колеги из тима извођење најстроже казне“.

Дијалог се завршио подсећањем да у блиској прошлости Икарди и Перишић нису били у најбољим односима, али да на терену делују у корист тима.

„Мауро је први пришао Ивану да му честитиа на голу. Не морају да буду пријатељи, али је очигледно да му је Икарди дозволио да пуца пенал“, додала је Ванда Нара.

На тему ко је сад први пеналџија у великану са „Меаце“ огласио се и тренер, Лучано Спалети.

„Имамо тројицу, четворицу фудбалера који добро пуцају са 11 метара. Зависи од нивоа самопоуздања и вере, као и њихове међусобне сарадње, да на теренуи одлуче у пријатељском тону коме та улога у датом тренутку припада“, рекао је Спалети, из чијих се речи јасно може закључити да Икарди више није први избор кад су једанаестерци у питању.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар