Opet provocira Vanda Nara!

Oduzeli su mu traku i pravo da puca penale, ali neće sreću da igra za Inter! Supruga Maura Ikardija pokušala da u blato uvuče i Luku Tonija.

Fudbal 18.04.2019 | 19:15
Opet provocira Vanda Nara!
Stvari polako dolaze na svoje. Inter je opet na putu ka Ligi šampiona, nesuglasice na relaciji uprava kluba – Mauro Ikardi bi trebalo da su prevaziđene, navijači doduše ne skandiranju ražalovanom kapitenu, ali je za Lučana Spaletija najbitnije da Nerazuri pobeđuju.

Baš kao što su učinili na gostovanju Frozinioneu (3:1), pa šest kola pre kraja imaju pet bovova više od Milana i šest od Rome (uz napomenu da Atalanta ako savlada Empoli može na četvrtu poziciju) i sjajnu priliku da drugu sezonu uzastopno izbore učešće u elitnom evropskom kupu.

Samo, čak i takva situacija nije dovoljna da svi oko kluba budu zadovoljni, pa se posle utakmice 32. kola Serije A ponovo oglasila Vanda Nara, supruga i agent Maura Ikardija, „zaslužna“ za haos koji je skoro mesec dana punio stupce medija na Apenininma,

„Mauru su oduzeli kapitensku traku i pravo da izvodi jedanaesterce, ali nikad mu neće uskratiti zadovoljstvo i sreću da igra za Inter“, rekla je Vanda Nara u TV programu Tiki taka.

Povod za reakciju je činjenica da je pre dve runde Ikardi izborio i pucao penal na gostovanju Đenovi, ali da je sinoć ta privilegija pripala Ivanu Perišuću.

„Evo, da pitamo Luku Tonija, koji je sa nama u studiju... Bio si vrhunski napadač, da li bi ti, kao Mauro, dozvolio nekom drugom da puca penal?“, pokušala je Vanda da isprovocira nekadašnjeg reprezentativca Italije i tako ga uvuče u medijsko blato.

Samo, prevajen je lisac Luka Toni. Nije se dao:

„Za mene je taj gest vredan poštovanja, bitniji od bilo kog pogotka, jer je lepo videti da jedan napadač prepušta kolegi iz tima izvođenje najstrože kazne“.

Dijalog se završio podsećanjem da u bliskoj prošlosti Ikardi i Perišić nisu bili u najboljim odnosima, ali da na terenu deluju u korist tima.

„Mauro je prvi prišao Ivanu da mu čestitia na golu. Ne moraju da budu prijatelji, ali je očigledno da mu je Ikardi dozvolio da puca penal“, dodala je Vanda Nara.

Na temu ko je sad prvi penaldžija u velikanu sa „Meace“ oglasio se i trener, Lučano Spaleti.

„Imamo trojicu, četvoricu fudbalera koji dobro pucaju sa 11 metara. Zavisi od nivoa samopouzdanja i vere, kao i njihove međusobne saradnje, da na terenui odluče u prijateljskom tonu kome ta uloga u datom trenutku pripada“, rekao je Spaleti, iz čijih se reči jasno može zaključiti da Ikardi više nije prvi izbor kad su jedanaesterci u pitanju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar