Франк Рибери и Ћави у истом тиму!

Бајернова легенда иде у Катар!

Фудбал 18.04.2019 | 08:00
Франк Рибери и Ћави у истом тиму!
Раније су се помињали Кина и Сједињене Америчке Државе, а у међувремену су стигле још две егзотичне понуде за Франка Риберија. Обе из не баш фудбалски развијених делова света.

Француског крилног офанзивца, који приводи крају 12-годишњи мандат у Бајерн, зову из нама удаљених крајева планете. Први позив стигао је из Аустралије, пошто је Маркус Бабел, тренер Вестер Сидјен Вонерерса, признао Кикеру да би желео да ангажује 36-годишњег везисту. А једнако занимљив предлог стигао је из Катра, јер се у трку за Риберијев потпис укључио Ал Сад.

Иако је на први поглед Аустралија привлачија и у фудбалском смислу смисленија, Ал Сад гледа да привуче Риберија чињеницом да је тамо капитен клуба некадашњи Барселонин везиста Ћави Ернандез, као и улогом једног од промотора Мундијала 2022, где би могао да намакне још који евро. На све то, у Катру би зарадио далеко више новца у Аустралији, па се тај посао у овом тренутку чини извеснијим.

Оно што је сигурно јесте да Франк Рибери на крају сезоне, кад му истекне уговор, напушта Бајерн, са којим је освојио Лигу шампииона 2013, осам титула и пет трофеја у Купу Немачке.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар