Frank Riberi i Ćavi u istom timu!

Bajernova legenda ide u Katar!

Fudbal 18.04.2019 | 08:00
Frank Riberi i Ćavi u istom timu!
Ranije su se pominjali Kina i Sjedinjene Američke Države, a u međuvremenu su stigle još dve egzotične ponude za Franka Riberija. Obe iz ne baš fudbalski razvijenih delova sveta.

Francuskog krilnog ofanzivca, koji privodi kraju 12-godišnji mandat u Bajern, zovu iz nama udaljenih krajeva planete. Prvi poziv stigao je iz Australije, pošto je Markus Babel, trener Vester Sidjen Vonerersa, priznao Kikeru da bi želeo da angažuje 36-godišnjeg vezistu. A jednako zanimljiv predlog stigao je iz Katra, jer se u trku za Riberijev potpis uključio Al Sad.

Iako je na prvi pogled Australija privlačija i u fudbalskom smislu smislenija, Al Sad gleda da privuče Riberija činjenicom da je tamo kapiten kluba nekadašnji Barselonin vezista Ćavi Ernandez, kao i ulogom jednog od promotora Mundijala 2022, gde bi mogao da namakne još koji evro. Na sve to, u Katru bi zaradio daleko više novca u Australiji, pa se taj posao u ovom trenutku čini izvesnijim.

Ono što je sigurno jeste da Frank Riberi na kraju sezone, kad mu istekne ugovor, napušta Bajern, sa kojim je osvojio Ligu šampiiona 2013, osam titula i pet trofeja u Kupu Nemačke.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar