Ирвинг се распуцао - Бостон побиједио!

Кошаркаши Бостон Селтикса савладали су Индијана Пејсерсе после великог преокрета, резултатом 84:74 и тако дошли до предности од 1:0 у серији.

Кошарка 15.04.2019 | 00:05
Ирвинг се распуцао - Бостон побиједио!
Деловало је као да ћемо на Истоку имати још једно изненађење у првој рунди доигравања, али је Бостон био довољно прибран да анулира лоше прво полувреме и да на крају тријумфује "европским резултатом".

Индијана је показала да није дошла да буде статиста у овој серији, па смо видели интересантну и неизвесну прву четвртину која је завршена 20:20. У другом кварталу, одбрана Пејсерса је била на нивоу, неке судијске одлуке су им ишле у прилог, па су на полувремену имали лепу предност од седам поена.

У тој трећој четвртини, потпуно се разиграо Кајри Ирвинг и разбудио остатак Селтикса, који су Индијани дозволили свега 8 поена трећем дванаестоминутном периоду. У одлучујућој четвртини, Бостон је био довољно прибран да ратнички настројене Пејсерсе држи на пристојној удаљености и на крају да тријумфују резултатом 84:74.

Кајри Ирвинг и Маркус Морис убацили су по 20 поена, с тим што је Морис имао боље прво, а Ирвинг друго полувреме, Тејтум је постигао 15 поена, док су Хорфорд и Хејвард додали по 10. На другој страни, сјајна представа Корија Џозефа и Бојана Богдановића који су били једини двоцифрени у свом тиму, јер је Џозеф постигао 14, а Богдановић 12 поена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар