Irving se raspucao - Boston pobijedio!

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Indijana Pejserse posle velikog preokreta, rezultatom 84:74 i tako došli do prednosti od 1:0 u seriji.

Košarka 15.04.2019 | 00:05
Irving se raspucao - Boston pobijedio!
Delovalo je kao da ćemo na Istoku imati još jedno iznenađenje u prvoj rundi doigravanja, ali je Boston bio dovoljno pribran da anulira loše prvo poluvreme i da na kraju trijumfuje "evropskim rezultatom".

Indijana je pokazala da nije došla da bude statista u ovoj seriji, pa smo videli interesantnu i neizvesnu prvu četvrtinu koja je završena 20:20. U drugom kvartalu, odbrana Pejsersa je bila na nivou, neke sudijske odluke su im išle u prilog, pa su na poluvremenu imali lepu prednost od sedam poena.

U toj trećoj četvrtini, potpuno se razigrao Kajri Irving i razbudio ostatak Seltiksa, koji su Indijani dozvolili svega 8 poena trećem dvanaestominutnom periodu. U odlučujućoj četvrtini, Boston je bio dovoljno pribran da ratnički nastrojene Pejserse drži na pristojnoj udaljenosti i na kraju da trijumfuju rezultatom 84:74.

Kajri Irving i Markus Moris ubacili su po 20 poena, s tim što je Moris imao bolje prvo, a Irving drugo poluvreme, Tejtum je postigao 15 poena, dok su Horford i Hejvard dodali po 10. Na drugoj strani, sjajna predstava Korija Džozefa i Bojana Bogdanovića koji su bili jedini dvocifreni u svom timu, jer je Džozef postigao 14, a Bogdanović 12 poena.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar