Зидан: Имамо много играча које можемо да продамо!

Али Бензему не да ни за живу главу. . . !

Фудбал 15.04.2019 | 12:45
Зидан: Имамо много играча које можемо да продамо!
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан распшио је наде доброг дела навијача Реал Мадрида који прижељкују да виде леђа Кариму Бенземи. Најављујући сутрашњу утакмицу против Леганеса (21.00) легендарни ас поручио је да у његовом тиму има доста играча који би могли да буду продати, али име свог земљака и очито миљеника - искључио је. 

"Бензема може да игра са било ким у нападу, јер он сваког играча крај себе чини бољим", поручио је Зидан. "Карим није класична деветка, он је другачији играч од многих које знам и који играју на тој позицији. Постиже голове као права деветка, али може и да се повуче, да задржи лопту, да асистира... Његове могућности су огромне".  

Један од играча о чијој се форми често дискутује последњих недеља је Тони Крос. Немац се помињао као неко ко би могао да напусти Бернабеу у склопу реконструкције тима, међутим...

"Крос је сјајан играч. И то вам нећу рећи само ја. Урадио је велике ствари овде за пет година. Смирен је, притисак му не може ништа. Волим га, увек сам га волео. Ви ћете наставити да причате о Тонију и осталим играчима, како ће отићи, како их не желим... Али сви они су врло важни за овај тим".   

Тонија Кроса без обзира на ове лепе речи неће бити у саставу за Леганес, али не из тактичких разлога, већ због прехладе.

"Није му било добро синоћ, данас није могао да тренира. Вероватно неће моћи да игра".  

Иско се намеће као логична замена. Још један играч о чијој се будућности често говори...

"Имам у екипи много играча који могу да буду продати јер су заиста добри. Многи клубови желе играче Реал Мадрида, то је нормално и није ништа ново. Иско је за нас важан. И њега волим. Видећемо шта ће бити током лета". 

Мадриђанима се замера што нису довели адекватну замену за Кристијана Роналда, што нису смели да дозволе да остану без вође.

"Да, отишао је, али ми можемо да доведемо неке друге играче. Они нам можда неће донети оно што је донео Роналдо, али ће нам донети нови квалитет", закључио је Зидан. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар