Тешка повреда Јоветића, враћа се крајем године!

Француску медији јављају да је капитен репрезентације Црне Горе теже повређен и да је опет покидао лигамент левог колена.  Глава хоће, тело неће – Јоветићу отишли лигаменти колена, нова дуга пауза! Баш нема среће црногорски репрезентативац. . .

Фудбал 15.04.2019 | 16:15
Тешка повреда Јоветића, враћа се крајем године!
Био је повређен током целе сезоне - борио се са тим. Борио се и са чињеницом да му је преминуо отац који му је био највећа подршка у животу.

И таман када се вратио на терен, када је постигао гол, када је све изгледало као ружна прошлост, десила се нова повреда. Французи пишу – најтежа могућа!

Капитен репрезентације Црне Горе, Стеван Јоветић, је покидао лигамент левог колена, јављају француску медији, који додају да ће 29-годишњи Подгоричанин са терена одсуствовати најмање шест месеци.

Јоветић је у ремију Монака са Ремсом (0:0) у 83. минуту сео на терен, тражио је помоћ и било је јасно да је за њега утакмица завршена... Тренер “кнежева” Леонардо Жардим је одмах посумњао да је у питању укрштени лигамент, а данас о томе брује француски медији.

Јоветић је већ једном имао исту повреду – 2010. године, када се је бол у колену осетио на тренингу Фиорентине и тада је пропустио целу сезону.

Свега 750 лигашких минута у првој сезони у Кнежевини. И још мање у другој. Повреде су просто осакатиле авантуру Стевана Јоветића у Монаку. И нема им краја. Против Ремса 83 минута на терену и вести из Француске: страдали су предњи укрштени лигаменти левог колена.

Локални медији пренели су да је Јоветић стадион Луј ИИ напустио на штакама, није могао да се ослони на ногу.

Ако детаљни прегледи потврде да је ситуација заиста тако озбиљна 29-годишни Црногорац не само да ће завршити ове сезону, већ ће пропустити и почетак наредне сезоне. А таман што се вратио на терен након што је ове сезоне већ истрпе повреде листа, задње ложе и блажи проблем са коленом. Због свега тога ове сезоне само 391 минут у Лиги 1.

Кад неће, онда стварно неће.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар