Teška povreda Jovetića, vraća se krajem godine!

Francusku mediji javljaju da je kapiten reprezentacije Crne Gore teže povređen i da je opet pokidao ligament levog kolena.  Glava hoće, telo neće – Jovetiću otišli ligamenti kolena, nova duga pauza! Baš nema sreće crnogorski reprezentativac. . .

  • Sport
  • Fudbal


Bio je povređen tokom cele sezone - borio se sa tim. Borio se i sa činjenicom da mu je preminuo otac koji mu je bio najveća podrška u životu.

I taman kada se vratio na teren, kada je postigao gol, kada je sve izgledalo kao ružna prošlost, desila se nova povreda. Francuzi pišu – najteža moguća!

Kapiten reprezentacije Crne Gore, Stevan Jovetić, je pokidao ligament levog kolena, javljaju francusku mediji, koji dodaju da će 29-godišnji Podgoričanin sa terena odsustvovati najmanje šest meseci.

Jovetić je u remiju Monaka sa Remsom (0:0) u 83. minutu seo na teren, tražio je pomoć i bilo je jasno da je za njega utakmica završena... Trener “kneževa” Leonardo Žardim je odmah posumnjao da je u pitanju ukršteni ligament, a danas o tome bruje francuski mediji.

Jovetić je već jednom imao istu povredu – 2010. godine, kada se je bol u kolenu osetio na treningu Fiorentine i tada je propustio celu sezonu.

Svega 750 ligaških minuta u prvoj sezoni u Kneževini. I još manje u drugoj. Povrede su prosto osakatile avanturu Stevana Jovetića u Monaku. I nema im kraja. Protiv Remsa 83 minuta na terenu i vesti iz Francuske: stradali su prednji ukršteni ligamenti levog kolena.

Lokalni mediji preneli su da je Jovetić stadion Luj II napustio na štakama, nije mogao da se osloni na nogu.

Ako detaljni pregledi potvrde da je situacija zaista tako ozbiljna 29-godišni Crnogorac ne samo da će završiti ove sezonu, već će propustiti i početak naredne sezone. A taman što se vratio na teren nakon što je ove sezone već istrpe povrede lista, zadnje lože i blaži problem sa kolenom. Zbog svega toga ove sezone samo 391 minut u Ligi 1.

Kad neće, onda stvarno neće.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.