Дан жалости због смрти радница

Због трагичног страдања четири раднице Основне школе “Ковачићи” Сарајево Влада ФБиХ је на данашњој хитној сједници у Сарајеву донијела одлуку о проглашењу дана жалости у уторак, 16. априла.  

Босна и Херцеговина 14.04.2019 | 12:05
Дан жалости због смрти радница
Чланови федералне владе изразили су дубоко саосјећање и саучешће породицама страдалих и радном колективу због њиховог великог губитка. 

Дан жалости се обиљежава обавезним истицањем застава БиХ на пола копља, односно јарбола, на зградама Владе и институција ФБиХ.

На дан жалости не могу се одржавати програми културно-забавног карактера на јавним мјестима у ФБиХ, а медијске куће су дужне ускладити и прилагодити своје програмске садржаје дану жалости.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Туга до неба...

14.04.2019 11:34

Велика туга за породице, јер младе жене, а на правди Бога. Ваљда је крајње вријеме, а послије многих жртава, да се поставе заштитне ограде на више мјеста, на потезу Са-Пале. Ово је требало бити одавно дио професионалног односа за опасне путне дионице, да се предуприједе несреће. Власници ових простора, троше наша средства, чак на безвезне ствари, без трунке савијести, да нису вјечни, никад одговорни, нити Богом дати. Велико саучешће породицама, фамилијама и свим оним људима, који су их вољели. Нека им је лака земља, туга је до неба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паљанин - клик

14.04.2019 14:45

Због погибије цетири раднице ОС Ковацици које су кренуле на сахрану колегиници из ИС предлазем градоначелнику Истоцног Сарајева да такодје прогласи дан залости. Захваљујуци таквим људима којих има на свим странама као сто су погинуле уцитељице моземо се надати некој будуцности.... сауцесце породицама погинулих радница.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.04.2019 18:21

Будућности у бивсој беиха више нема , а поготово и суживота.когод мисли другачије нек наведе примјер.помоц, сурадње и некако ал веровање више никад.

Name

Ре Ре

14.04.2019 20:56

Који си ти болесник Бозе сацувај. Ево ти један пример у вријеме поплава како су ти исти муслимани помагали на свим сегментима помоци и морално и материјално и физиицки и психицки .Никад нецу и не могу заборавити како су те зене пите правиле и воду доносиле и примали нас у своје куце да би нам помогли онолико колико су могли и бескрајно им хвала на томе.Морас бити добро идиот па све то заборавити .На залост док су наси многи се обогатили и крали ту силну помоц која је пристизала са свих страна свијета.Колоне камиона су цекали да предју границу и доставе помоц коју су знам сигурно и многи муслимани скупљалии слали а наси крали.Исто те уцитељице које су из постовања и респекта досле својој колегици да је испрате на вјецни поцинак у ИС исто изгубиле зивоте зар то није тузно и залосно и да дајес један тако сраман и нељудски коментар.Стиди се !!! Искрено сауцесце породицама ових уцитељица.