Хрвати: Биће пет до десет разлике за нас!

Хрватске легенде отписале Србију! Мирза Џомба и Петар Метличић очекују рутинску победу Каубоја.

Остали спортови 13.04.2019 | 21:30
Хрвати: Биће пет до десет разлике за нас!
Реми који је Хрватска изборила против Србије у Београду је била једна од најгорих партија Каубоја последњих година и нема шансе да се понови у Задру, тврде у глас рукометне легенде из комшилука. После 25:25 у Арени у 3. колу квалификација за Европско првенство, други меч ће се играти у недељу (20.30), а Србији би и нови бод био од огромне вредности.

Међутим, ако је судити по речима Мирзе Џомбе и Петра Метличића, Орлови немају чему да се надају у Задру.

„Много смо боља екипа. То нисмо показали на гостовању, али код куће сигурно хоћемо. Утакмице са Србијом су увек посебне и у дворани Крешимир Ћосић биће добра атмосфера. Лако ћемо добити ову утакмицу, победићемо између пет и десет разлике", рекао је Џомба за 24 сата.

Некадашњи бек Петар Метличић био је много оштрији у коментарима игре репрезентације Хрватске и не крије да је очекивао рутинску победу у Београду.

„Благи ужас и јако негледљива утакмицу. Могу да разумем да, ако говоримо о бодовима, утакмица није имала велику важност, али ме чуди што велики број наших играча није био мотивисанији, јер се играло у Београду пред 8.000 људи. Јако лоша утакмица против скромне, али борбене Србије. Очекујем много озбиљнију и квалитетнију утакмицу у Задру. Уверен сам како су сви наши играчи свесни да је игра у првом мечу била лоша и да могу много боље. Очекујем лепршаву игру, како би публика уживала, а не само рутинско одрађивање посла и освајање бодова“, поручио је Метличић.

После три кола Хрватска је прва на табели са пет бодова, друга је Швајцарска са четири, Србија има два, а Белгија један бод.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар